Navigatie overslaan

Upgrades en ondersteuning

Vergroot de flexibiliteit van uw Productivity+™ systeem.

Onderhoudsprogramma voor software.

Ondersteuning voor meerassige machines.

Extra CAD-import.

Renishaw CNC Reporter software.

Geef uw bestaande software meer mogelijkheden

Diverse extra's en aanvullende software zijn leverbaar om de functionaliteit van uw bestaande Productivity+ software uit te breiden.

Onderhoud

Software-onderhoud

Voor Productivity+ geldt een onderhoudsovereenkomst van 12 maanden vanaf de besteldatum, waarmee klanten gratis hun product kunnen upgraden en exclusief toegang krijgen tot online materiaal/informatie voor training en ondersteuning.

Om deze voordelen te behouden na die eerste 12 maanden, kunnen gebruikers zich aanmelden voor het onderhoudsprogramma voor software van Renishaw.

Neemt u voor meer informatie en prijzen contact op met uw plaatselijke Renishaw kantoor.

Als u een lopende onderhoudsovereenkomst hebt, volg dan de link 'Downloads' of 'Ondersteuning' hierboven om de recentste versie van uw software te downloaden of informatie voor ondersteuning op te zoeken. U kunt daarvoor inloggen met de informatie die in uw onderhoudscertificaat staat.

Ondersteuning voor meerassige machines

Meerassig meten in Active Editor Pro

Breid de mogelijkheden van uw Productivity+ installatie uit door de ondersteuning voor meerassige bewerkingsmachines toe te voegen. Koop de meerassige toevoeging voor Productivity+ Active Editor Pro en genereer meetroutines voor machines met rotatieassen.

CAD-import

Tasterpaden op massief model

Met Productivity+ kunnen gebruikers een massief model importeren en daarna hiermee meetroutines genereren. De standaard software ondersteunt de bestandsformaten STEP, IGES en Parasolid.

Om de flexibiliteit van uw Productivity+ te maximaliseren zijn er extra mogelijkheden voor CAD-import te koop, die uw reeks van ondersteunde modelbestandsformaten vergroten.

Renishaw CNC Reporter

CNC Reporter

Het aanvullende softwarepakket Renishaw CNC Reporter is een eenvoudig maar krachtig hulpmiddel om gegevens te analyseren en rapporten af te drukken van de inspectiegegevens uit uw Productivity+ software.

De software geeft de gemeten vormafmetingen, vermeldt of de maten binnen of buiten de tolerantie zijn en biedt een goedkeur/afkeur- mogelijkheid.

De software is gebaseerd op Microsoft Excel en heeft dus een bekend voorkomen, wat het configureren gemakkelijk maakt.

 

Meer informatie