Navigatie overslaan

Set and Inspect

Geconfigureerd voor CNC-machinebesturingen.

Een simpele intuïtieve app voor tastermeting op CNC-bewerkingsmachines.

Naadloze integratie in CNC-besturingen.

Minimale training nodig.

Set and Inspect

Set and Inspect is een simpele intuïtieve app voor tastermetingen op machines, waarvan de gebruikers een eenvoudig te gebruiken meetoplossing zoeken. De app wordt geïnstalleerd op een CNC-besturing op basis van Windows® of op een tablet met Windows die via Ethernet met de besturing is verbonden.

Video

Kenmerken en voordelen

  • Minimale training en productdocumentatie nodig.
  • Genereert automatisch machinecode.
  • Zet machinecode in de besturing.
  • Reduceert het aantal fouten bij gegevensinvoer en de programmeertijden aanzienlijk.
  • Geïntegreerde helpfunctie en afbeeldingen.
  • Ondersteunt cycli voor product instellen, inspectie en gereedschap instellen.
  • Inspectieresultaten zijn onmiddellijk zichtbaar voor de gebruiker.

Gebruiksgemak

Het gebruiksgemak is zo groot dat gebruikers slechts minimale training en productdocumentatie nodig hebben. Ze kunnen direct aan de slag, wat de app perfect maakt voor wie geen of weinig ervaring heeft met tastermetingen of machinecode. De gebruiker selecteert simpelweg een meetcyclus in het menu en vult de invoervelden in. De app doet de rest: hij genereert automatisch de benodigde machinecode voor de meetcyclus en zet die in de besturing, wat het aantal fouten bij gegevensinvoer en de programmeertijden aanzienlijk reduceert.

De dynamische weergave van menu en meetcycli, op basis van het geselecteerde machinetype, betekent dat één app te gebruiken is op een groot aantal bewerkingsmachines en CNC-besturingen, terwijl hij toch gemakkelijk in het gebruik blijft.

Flexibel en aanpasbaar

Set and Inspect is een innovatieve app voor bewerkingsmachines, die cycli ondersteunt voor product instellen of inspecteren en gereedschap contact makend of contactloos instellen. De app is perfect voor gebruikers zonder ervaring met meettasters, en voor bestaande gebruikers die hun huidige meetsysteem willen vereenvoudigen en opfrissen.

 

Set and Inspect behoort tot Renishaws toenemende reeks van apps voor bewerkingsmachines, die ontworpen worden om tastermetingen simpel te maken.

Galerij

Documentatie