Navigatie overslaan

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij streven ernaar een inspirerende werkgever en een verantwoordelijk bedrijf te zijn, en we erkennen het effect dat we hebben op de gemeenschappen overal ter wereld om ons heen.

Onze vele jaren van VO-activiteiten leverden ons een solide fundering waarop we kunnen bouwen bij investeringen om een veilige en duurzame toekomst voor ons allemaal te creëren.

Onze benadering van verantwoord ondernemen (VO)

Centraal bij alles wat we doen staat onze doelstelling Transforming Tomorrow Together. Beschikken over een sterk bestuurlijk raamwerk dat onze strategische ontwikkeling op lange termijn ondersteunt, is voor ons kritisch om onze doelstelling te behalen, het bedrijf te ondersteunen en alle belanghebbenden tot voordeel te zijn.

Mensen

Onze mensen aantrekken, vasthouden en motiveren is essentieel voor ons succes, zodat we binnen ons bedrijf de juiste kennis en vaardigheden hebben. We willen ook graag weten hoe onze mensen zich voelen op het gebied van welzijn, en zeker stellen dat we ze een veilige werkplek bieden.

Klanten

Om onze doelstelling te behalen is het noodzakelijk dat we begrijpen wat onze klanten nodig hebben en wat hun uitdagingen zijn. We kunnen ze dan ondersteunen bij het transformeren van hun eigen mogelijkheden in productie, wetenschap en gezondheidszorg en bij het behalen van hun eigen duurzaamheidsdoelen.

Leveranciers

Een robuuste leveringsketen van hoogwaardige, veilige en ethische materialen is belangrijk voor ons succes als producent. Ook hebben we hechte betrekkingen met onze leveranciers nodig, zodat zij ons kunnen helpen te voldoen aan veranderingen in wat onze klanten vragen en nodig hebben.

Gemeenschappen

Verantwoordelijk handelen is belangrijk voor ons, en we willen ervoor zorgen dat we een positieve invloed hebben op de gemeenschappen rond de plaatsen waar we werken.

Aandeelhouders

Wij zijn onze minderheidsaandeelhouders erkentelijk voor het vertrouwen dat ze in ons stellen en streven ernaar om daar duurzame groei op lange termijn tegenover te stellen.

Planeet

Om waarde op lange termijn toe te voegen aan een wereld waarin de middelen steeds schaarser worden, moeten we het effect dat ons bedrijf op het milieu heeft minimaliseren.

FTSE4Good

Logo FTSE4Good

FTSE Russell (de handelsnaam van FTSE International Limited en Frank Russell Company) bevestigt dat Renishaw plc onafhankelijk beoordeeld is volgens de criteria van FTSE4Good en voldoet aan de vereisten om deel uit te kunnen maken van de FTSE4Good Index Series. De FTSE4Good Index Series werd gecreëerd door de wereldwijde indexleverancier FTSE Russel, en ontworpen om de prestaties te meten van bedrijven die veel milieu-, sociale en bestuurlijke verantwoordelijkheid in de praktijk brengen. De FTSE4Good-indices worden door een grote variëteit aan marktpartijen gebruikt om verantwoorde investeringsfondsen en andere producten te creëren en te beoordelen.

Klik op de links hieronder voor verdere informatie over ons VO-beleid en verklaringen.

Wilt u contact opnemen met het VO-team, vult u dan het contactformulier in.

Gerelateerde documenten