Navigatie overslaan

Inspection Plus - macrosoftware voor CNC-bewerkingsmachines

Inspection Plus biedt een brede reeks van gemakkelijk te gebruiken meetcycli voor Renishaw tasters voor bewerkingsmachines. De cycli lopen uiteen van eenvoudig producten instellen tot complexere routines voor vector- en hoekmeting.

Gebruiksgemak

Ervaren gebruikers kunnen cycli creëren en uitvoeren door traditionele G-code te gebruiken. Nieuwe of minder ervaren gebruikers kunnen GoProbe gebruiken, dat een vereenvoudigde programmeermethode biedt, ondersteund door een trainingsset voor zelfstudie en een smartphone-app.

Inspection Plus ondersteunt ook vele grafische gebruikerinterfaces (GUI's), waaronder GoProbe iHMI en Set and Inspect, die gebruikersvriendelijke interfaces bieden voor onze productinstel- en inspectiecycli.

Intelligent optimaliseren

Inspection Plus maakt gebruik van SupaTouch technologie om op intelligente wijze cyclustijden te minimaliseren, de productiviteit te verhogen en de metrologie sterk te verbeteren.

Geavanceerde functionaliteit voor ultieme procescontrole

Dit op de machine geïnstalleerde pakket is compatibel met alle bekende bewerkingscentra en hun besturingen en heeft verder geen randapparatuur nodig.

Het pakket is verkrijgbaar voor installatie door fabrikant of distributeur of voor latere plaatsing, en wordt algemeen gebruikt voor bewerkingen instellen, productidentificatie en inspecties op vaste tijden. De software exporteert meetresultaten - grootte, positie en fouten - naar machinevariabelen, zodat indien nodig verdere berekeningen en logische functies kunnen worden uitgevoerd.

Set and Inspect brengt verbeteringen in de productie

Ontdek hoe onze klanten onze reeks apps voor bewerkingsmachines gebruiken om hun productieproces te vereenvoudigen.

De nieuwe Hartrol Plus besturing is ontworpen om onze machines gemakkelijker in het gebruik te maken. Set and Inspect is de perfecte aanvulling, want de grafische gebruikersinterface daarvan maakt het operators gemakkelijk om meetroutines voor bewerkingsmachines te programmeren.

Hartford (Taiwan)

Meer informatie