Navigatie overslaan

Werken bij ons

Onze medewerkers en producten maken echt een verschil in de wereld waarin we leven.

Van straalmotoren of windturbines produceren tot tandheelkunde en hersenchirurgie, wij lossen taaie technische en wetenschappelijke problemen op.

Maak een verschil

Door te werken bij Renishaw zult u een verschil gaan maken in een wereldwijd bedrijf dat innovatie en persoonlijke ontwikkeling aanmoedigt. Begin hier met zoeken, voor meer informatie over loopbaanmogelijkheden bij Renishaw in uw regio kunt u ons e-mailen op: hr.emea@renishaw.com.

Bij Renishaw geloven we in een cultuur van diversiteit om de beste mensen aan te trekken, deel uit te maken van de beste omgevingen en ons aan te passen aan onze uiteenlopende klanten. Wij overwegen alle gekwalificeerde kandidaten in gelijke mate om bij ons te komen werken, zonder daarbij te letten op ras, kleur, religie, geslacht, genderidentiteit, sexuele oriëntatie, ervaring, achtergrond, leeftijd, vooruitzichten en mogelijkheden. Renishaw voert als werkgever een beleid van gelijke kansen en maakt zich sterk om kandidaten met een beperking op iedere redelijk haalbare wijze te kunnen inzetten.