Navigatie overslaan

End-to-end ondersteuning voor de bewerkingsmachinesector

Renishaw produceert meetinstrumenten, apparatuur voor procescontrole, en systemen voor CNC-bewerkingsmachines, hun gebruikers en hun fabrikanten.

Wij ontwikkelen systemen om de prestaties van CNC-bewerkingsmachines te maximaliseren. Automatisering van het instellen en de activiteiten voor procescontrole zorgt in alle industriële sectoren voor hogere kwaliteit en zeer productief produceren.

Dankzij onze ervaring, flexibiliteit, kennis en nauwe samenwerkingsverbanden met bewerkingsmachine-OEM's zijn onze nieuwste - en zelfs op maat ontwikkelde - technologieën gemakkelijk te integreren in nieuwe machine-ontwerpen. Deze technologieën kunnen ook ingezet worden tijdens het produceren en in bedrijf stellen van nieuwe bewerkingsmachines, zodat de machines zo goed zijn als mogelijk is.

Integratie van Renishaws slimme productietechnologieën voegt waarde toe tijdens de hele productlevenscyclus van een CNC-bewerkingsmachine. Het helpt OEM's om zich met hun waardepropositie te onderscheiden bij hun eindgebruiker-klanten.

Digitale technologieën transformeren de industriële sector, waardoor fabrikanten zoals wij volop data-gedreven kunnen produceren. Renishaw systemen verzamelen gegevens om te identificeren waar processen beter kunnen en uiteindelijk de winstgevendheid te maximaliseren. End-to-end opname van procesgegevens geeft inzicht voor de analyse en verbetering van productieprocessen. Voorspel, identificeer en corrigeer procesfouten voordat ze zich voordoen.

Bewerkingsmachines ontwerpen en ontwikkelen

Bewerkingsmachines ontwerpen en ontwikkelen

Renishaw biedt allerlei informatie en producten om het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige bewerkingsmachines te ondersteunen. Onze hardware en software is gemakkelijk te integreren in machines, wat de complexiteit van het ontwerpproces verkleint. Onze meetsystemen voor bewerkingsmachines zijn geschikt voor gebruik op machines van alle soorten en maten.

On-machine apps

Procescontroletechnologie voor machinebouwers

Fabrieksbeeld van componentenproductie voor bewerkingsmachines

Hoogwaardige CNC-bewerkingsmachines hebben nauwkeurig bewerkte gietstukken en andere onderdelen nodig om hun hele levensduur hoge prestaties te leveren. Integratie van de nieuwste Renishaw technologie in de hele leveringsketen verhoogt de automatiseringsgraad en efficiëntie, wat het bewerken zeer productief maakt.

CMM-systemen met meerdere sensoren

Bewerkingsmachines assembleren

Fabrieksbeeld van bouw en assemblage van bewerkingsmachines

Apparatuur van Renishaw is ontworpen voor gemakkelijke integratie in vele verschillende bewerkingsmachines. Dit vereenvoudigt het bouwproces en maakt het sneller, consistenter en minder afhankelijk van deskundigen. Veel Renishaw systemen bieden meerdere mogelijkheden voor montage en communicatie, en passen daardoor op alle CNC-bewerkingsmachines.

FORTiS™ gesloten optische encoder

Bewerkingsmachines en -cellen in bedrijf stellen

Fabrieksbeeld van inbedrijfstelling van bewerkingsmachines en -cellen

Machines kalibreren en hun prestaties verifiëren zijn kritische stappen bij de inbedrijfstelling en afname van bewerkingsmachines, en algemeen gebruikelijk in de industrie. Met Renishaw technologieën kunt u vergelijkingen maken in de fabriek en daarna bij de klant als onderdeel van het leveringsproces.

Kalibratie- en optimalisatiesystemen

Klanten ondersteunen, wereldwijd

Machinewerkplaats van boven gezien

De technologieën en methodes van Renishaw zoals gebruikt in alle stappen van machineproductie tot aan de levering, vormen een onderdeel van de lange-termijn ondersteuning en onderhoudsdiensten. Bij Renishaw zijn we trots op de ondersteuning die we onze klanten bieden. Dankzij ons wereldwijde netwerk zijn we altijd bereikbaar, en ons team van deskundigen staat klaar om u en uw klanten oplossingen op maat te bieden.

Equator™ flexibel meetsysteem

Volgende stappen

Downloaden

Contact opnemen

Wilt u meer weten, neem dan vandaag contact met ons op en praat met een van onze experts.

Contact met ons