Navigatie overslaan

Machinekalibratie en optimalisatie

Meting en diagnose van machinenauwkeurigheid is essentieel om een bekend en herhaalbaar niveau van proceskwaliteit te verkrijgen.

De eerste stap in procesverbetering

De Renishaw laserinterferometer- en ballbarmeetsystemen verifiëren, volgen en verbeteren de statische en dynamische prestaties van bewerkingsmachines, coördinatenmeetmachines (CMM's) en andere bewegende systemen met kritische positionering.

Onze producten dienen daarom gezien te worden als de eerste stap in procesverbetering. Ze vormen een aanvulling op de meettastersystemen op of bij machines.

Introductie van XK10 lasersysteem voor uitlijning

Het XK10 lasersysteem voor uitlijning is ontwikkeld voor gebruik tijdens het bouwen en uitlijnen van bewerkingsmachines, als vervanging van objecten.

Voor gebruik op lineaire rails om zeker te weten dat ze recht, haaks, vlak, evenwijdig en horizontaal zijn, en eveneens om de spindelrichting en coaxialiteit van roterende machines vast te stellen.

Ontdek de voordelen van XK10

Upgrade uw systeem

Renishaw biedt bestaande gebruikers een reeks van mogelijkheden om optimaal te kunnen upgraden naar het nieuwste systeem. Vanwege alle voordelen die de QC20 ballbar oplevert om de conditie van hun machines te volgen en te vergelijken, denken we dat gebruikers willen upgraden.

Ons XL-80 laserinterferometersysteem biedt aanzienlijke voordelen in prestaties en bediening, en is compatibel met onze ML10 optieken. De XR20 kalibrator voor rotatieassen voegt nog grotere flexibiliteit en eenvoudiger instellen en bedienen toe.

Software voor kalibratieproducten

De CARTO softwaresuite is snel dé oplossing voor alle Renishaw kalibratieproducten en hun toepassingen aan het worden. Omdat sommige functionaliteit nog in ontwikkeling is, kan ook andere software voor kalibratieproducten nodig zijn.

Kalibratiesoftware downloaden