Navigatie overslaan

Machinekalibratie en optimalisatie

Meting en diagnose van machinenauwkeurigheid is essentieel om een bekend en herhaalbaar niveau van proceskwaliteit te verkrijgen.

De eerste stap in procesverbetering

De Renishaw laserinterferometer- en ballbarmeetsystemen verifiëren, volgen en verbeteren de statische en dynamische prestaties van bewerkingsmachines, coördinatenmeetmachines (CMM's) en andere bewegende systemen met kritische positionering.

Onze producten dienen daarom gezien te worden als de eerste stap in procesverbetering. Ze vormen een aanvulling op de meettastersystemen op of bij machines.

Introductie van XK10 lasersysteem voor uitlijning

Het XK10 lasersysteem voor uitlijning is ontwikkeld voor gebruik tijdens het bouwen en uitlijnen van bewerkingsmachines, als vervanging van objecten.

Voor gebruik op lineaire rails om zeker te weten dat ze recht, haaks, vlak, evenwijdig en horizontaal zijn, en eveneens om de spindelrichting en coaxialiteit van roterende machines vast te stellen.

Ontdek de voordelen van XK10

Upgrade uw systeem

Renishaw biedt bestaande gebruikers een reeks van mogelijkheden om optimaal te kunnen upgraden naar het nieuwste systeem. Gezien alle voordelen die het QC20-W draadloze telescopische ballbarsysteem u brengt, wilt u wellicht upgraden.

Onze XL-80 laser levert aanzienlijke prestaties en voordelen in het gebruik, en past bij de ML10 optica. De XR20-W kalibrator voor rotatieassen geeft meer flexibiliteit en is nog eenvoudiger in te stellen en te bedienen.

Kalibratiesoftware

Renishaw brengt regelmatig updates uit van alle software om bugs te repareren, functionaliteit toe te voegen, het aantal talen uit te breiden, of om in te spelen op wijzigingen in normen of Microsoft software.

Gebruikt u niet de nieuwste software, dan mist u mogelijk een aantal van deze voorzieningen.

De nieuwste software downloaden