Navigatie overslaan

Uw systeem upgraden

Renishaw heeft voor bestaande gebruikers een reeks van upgrades om u de beste oplossing te kunnen bieden.

Software-upgrades

Kalibratiesoftware

Renishaw brengt regelmatig updates uit van alle software om bugs te repareren, functionaliteit toe te voegen, het aantal talen uit te breiden, of om in te spelen op wijzigingen in normen of Microsoft software.

Gebruikt u niet de nieuwste software, dan mist u mogelijk een aantal van deze voorzieningen. 
Onze nieuwste software downloaden

Upgraden van RX10 naar XR20-W

Inhoud van XR20-W set

De XR20-W heeft de nauwkeurigheid, herhaalbaarheid en automatische werking van de RX10, maar voegt daar meer flexibiliteit, eenvoudigere installatie en bediening en sneller testen aan toe.

Renishaw wil zo veel mogelijk gebruikers laten profiteren van de geweldige voordelen van de XR20-W rotatieaskalibrator. Om uw aankoopbeslissing te vergemakkelijken, bieden we de huidige RX10-gebruikers enkele fantastische inruilkortingen.

De standaard inruilvergoeding wordt aangeboden met het uitgangspunt dat u een complete en volledig werkende RX10 set inlevert. Niet werkende, beschadigde of incomplete sets neemt Renishaw mogelijk niet aan voor inruil. Worden ze wel aangenomen, dan zal de inruilkorting lager zijn.

Upgradeset van ML10 naar XL-80

Vergelijking ML10 en XL-80

Renishaw biedt een variëteit aan scherp geprijsde pakketten om te upgraden naar het XL-80 lasersysteem, die alles bevatten wat u nodig hebt voor een overstap van ML10/EC10 naar XL-80/XC-80.

De XL-80 biedt hogere prestaties en voordelen in het gebruik ten opzichte van het ML10 systeem, en is zodanig ontworpen dat hij te gebruiken is met de bestaande optieken en procedures van de ML10.

Upgrades van QC10 naar QC20-W

Gezien alle voordelen die de QC20-W draadloze ballbar u brengt, wilt u wellicht upgraden.

Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken, is een set samengesteld waarmee u tegen zo laag mogelijke kosten al over een QC20-W beschikt. Naast deze basisupgradeset bieden we u de toebehoren en extra’s aan als aparte sets of artikelen.

Zo betaalt u alleen voor de functies die u nodig hebt. (In sommige landen bieden we ook 'gebundelde' sets aan.)

QC20-W basisupgradeset

QC20-W upgradeset in doos

Ruil uw bestaande QC10 met omvormer in en ontvang de basisupgradeset naar de nieuwe QC20-W voor minder dan de helft van wat een volledige nieuwe set kost.

De basisupgradeset biedt u een QC20-W ballbar, een batterij, Ballbar 20 software (met handleidingen), een instelkogel, kaarten voor machinevalidatie, een kalibratiecertificaat, gereedschap en nieuwe magnetische bevestigingen.

De verpakking past zelfs in de systeemkoffer van uw QC10 (voor koffers na 2001 alleen indien metalen frame).

Aanvullende extra's voor de QC20-W

Geef uw QC20-W meer functionaliteit en mobiliteit met onze toebehoren voor ballbars:

QC20-W hoekdeelset

QC20-W hoekdeelset

Deze bestaat uit een aangepast centraal draaipunt en grotere holte.

Hiermee kunt u met uw QC20-W een 220° hoekdeelmeting uitvoeren.

Zo kunt u testen in alle drie de vlakken (XY, XZ en YZ) zonder het centrale draaipunt te verplaatsen, wat het instellen van zulke tests enorm vereenvoudigt en voor het eerst werkelijke volumetrische analyse mogelijk maakt.

QC20-W adapter voor kleine cirkels

QC20-W adapter voor kleine cirkels

De bestaande toebehorenset voor kleine cirkels (SCAK) van de QC10 past niet op de QC20-W.

Als u de QC10 SCAK gebruikt, hoeft u alleen maar de nieuwe adapter te kopen en deze even op de QC20-W te schroeven. U kunt dan uw bestaande 50 mm kalibrator blijven gebruiken.

QC20-W systeemdraagkoffer

QC20-W systeemkoffer

Hiermee kunt u uw toebehorenset voor kleine cirkels en VTL-adapter in dezelfde koffer vervoeren, waarin beide elk hun eigen plaats hebben.

Productinformatie