Navigatie overslaan

Uw systeem upgraden

Renishaw heeft voor bestaande gebruikers een reeks van upgrades om u de beste oplossing te kunnen bieden.

Upgrade nu om te blijven profiteren van Renishaw meetoplossingen op machines.

Upgrade van ML10 naar XL-80

Vergelijking ML10 en XL-80

Renishaw biedt een variëteit aan scherp geprijsde pakketten om te upgraden naar het XL-80 lasersysteem, die alles bevatten wat u nodig hebt voor een overstap van ML10/EC10 naar XL-80/XC-80.

De XL-80 biedt hogere prestaties en voordelen in het gebruik ten opzichte van het ML10 systeem. De laser produceert een buitengewoon stabiele laserbundel, met een golflengte volgens nationale en internationale normen.

Het XL-80 systeem is volledig te gebruiken in combinatie met bestaande ML10 optieken en opstellingen. Bij de XL-80 hoort de CARTO softwaresuite, die bestaat uit drie applicaties:

  • Capture om lasergegevens te verzamelen
  • Explore om gegevens te analyseren volgens internationale normen en gemakkelijk rapporten in PDF te maken
  • Compensate om geometrische fouten te corrigeren met specifiek op uw situatie gerichte compensatiebestanden.

Upgraden van RX10 naar XR20-W

XR20-W kalibrator voor rotatieassen

De XR20-W kalibrator voor rotatieassen heeft de nauwkeurigheid, herhaalbaarheid en automatische werking van de RX10 kalibrator voor rotatieassen, maar voegt daar meer flexibiliteit, eenvoudigere installatie en bediening en sneller testen aan toe.

Renishaw wil zo veel mogelijk RX10-gebruikers laten profiteren van de geweldige voordelen van de XR20-W rotatieaskalibrator. Om uw aankoopbeslissing gemakkelijker te maken bieden we inruilkortingen.

De standaard inruilvergoeding wordt aangeboden met het uitgangspunt dat u een complete en volledig werkende RX10 set inlevert. Niet werkende, beschadigde of incomplete sets neemt Renishaw mogelijk niet aan voor inruil. Worden ze wel aangenomen, dan zal de inruilkorting lager zijn.

Upgrades van QC10 naar QC20

Gezien alle voordelen die de QC20 draadloze ballbar brengt, willen bestaande gebruikers wellicht upgraden.

Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken, is een set samengesteld waarmee tegen zo laag mogelijke kosten al een QC20 bereikbaar is. Naast deze basisupgradeset bieden we de toebehoren en extra’s aan als aparte sets of artikelen.

Zo betalen bestaande gebruikers alleen voor de functies die ze nodig hebben. (In sommige landen bieden we ook 'gebundelde' sets aan.)

QC20 ballbar upgradeset

Volumetrische test met QC20 ballbarRuil uw QC10 ballbar in en ontvang de basisupgradeset naar de QC20 ballbar voor minder dan de helft van wat een volledige nieuwe set kost.

De set bevat een QC20 ballbar, gereedschapcup, middencup, batterij, instelkogel, Ballbar 20 software met handleiding (alleen te downloaden), kaarten voor machinevalidatie, een kalibratiecertificaat en gereedschap.

De verpakking is zo ontworpen dat hij meteen in de koffer van de QC10 ballbar past (voor koffers na 2001 alleen indien metalen frame). Of u kunt als extra een koffer voor de QC20 ballbar aanschaffen.

Aanvullende extra's voor de QC20 ballbar

Onze reeks toebehoren voor ballbars vergroot de functionaliteit en de draagbaarheid van het QC20 ballbarsysteem.

QC20 hoekdeelset

QC20-W hoekdeelset

De set bestaat uit een aangepast centraal draaipunt en grotere gereedschapcup. Daarmee kan het QC20 ballbarsysteem een 220° hoekdeelmeting uitvoeren.

Zo kunt u testen in alle drie de vlakken (XY, XZ en YZ) zonder het centrale draaipunt te verplaatsen, wat het instellen enorm vereenvoudigt en voor het eerst werkelijke volumetrische analyse mogelijk maakt.

QC20 adapter voor kleine cirkels

QC20-W adapter voor kleine cirkels

De QC10 adapter voor kleine cirkels is niet compatibel met de QC20 ballbar.

Bestaande gebruikers kunnen een QC20 adapter voor kleine cirkels aanschaffen, die eenvoudig met schroeven aan de QC20 ballbar te bevestigen is. De 50 mm ballbarkalibrator is te gebruiken met de QC20 en de QC10 ballbar.

QC20 systeemdraagkoffer

QC20-W systeemkoffer

De QC20 systeemdraagkoffer is zo ontworpen dat de toebehorenset voor kleine cirkels en de VTL adapter in dezelfde koffer te vervoeren zijn.

Productinformatie