Navigatie overslaan

REVO wisselsysteem

De RCP TC-2, RCP TC-3 en RCP2 maken flexibele, automatische en snelle wisselingen mogelijk binnen de reeks REVO® tasters en stylushouders.

Het REVO tasterwisselsysteem is ontworpen voor automatisch wisselen van een REVO meettaster en stylushouder op een CMM. Het hoofddoel van het systeem is de flexibiliteit verhogen doordat ook langere styli en grote sterstylusconfiguraties te gebruiken en op te slaan zijn.

Voor een optimale meetkwaliteit dienen REVO meettasters en stylushouders automatisch gewisseld te worden met behulp van REVO wisselpoorten (RCP TC-2, RCP TC-3 en RCP2) en een flexibel wisselrek (FCR25). Deze houders worden bevestigd aan het modulaire reksysteem (MRS).

RCP TC-2

De RCP TC-2 is een van elektriciteit voorziene wisselpoort voor de REVO tasterserie (RSP2 en RSP3-#). Deze poort houdt de taster op werktemperatuur, zodat de meetprestaties van het systeem behouden blijven na een tasterwissel.

RCP TC-3

De RCP TC-3 is een van elektriciteit voorziene rekpoort met krachtige magneten, voor RSP3-6 en SFP2 tasters.

RCP2

De RCP2 is een passieve houder voor gebruik met de stylushouders van de RSH reeks en de SFS-# styli.

Afbeelding RCPTC voor webpagina
RCP TC-3 - dargestellt
RCP

Uitgebreide garantie

Voor uw gemoedsrust kunt u tijdens de eerste 3 maanden na aankoop een 3-jarige garantieafsluiten voor uw nieuwe CMM-producten. Neem contact op met uw leverancier.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in...

U kijkt momenteel naar de REVO wisselpoorten. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in meer informatie over het MRS2 wisselreksysteem