Navigatie overslaan

PH20 5-assig schakelend tastersysteem

Transformeer uw CMM-prestaties met 5-assige touch-trigger-meting.

Gebruik uw meetkop! Dat gaat echt veel beter

PH20 vijfassige beweging

Bij conventionele methodes voor schakelend meten wordt om snel te scannen de bewegingssnelheid langs de 3 CMM-assen opgevoerd. De PH20 gebruikt echter de bewegingstechnologie die ontwikkeld werd voor het meermaals bekroonde REVO® systeem om bij hogere meetsnelheden de dynamische fouten van de CMM te minimaliseren.

De PH20 heeft unieke bewegingen om meetpunten op te kunnen nemen door alleen de tasterkop te bewegen en niet de CMM-structuur. Punten kunnen sneller worden genomen en met grotere nauwkeurigheid en herhaalbaarheid.

Bovendien is dankzij de 5-assige beweging geen tijd meer nodig om de kop te indexeren. Samen resulteren deze snelheidsverhogingen meestal in een drievoudige verwerkingscapaciteit ten opzichte van conventionele systemen.

Gemakkelijk toegang onder elke hoek

Sneller kalibreren

Asbereik PH20

De voor de PH20 ontwikkelde unieke ‘afgeleide kalibratie’-techniek bepaalt de meetkoporiëntatie en tasterpositie in één actie, zodat onder allerlei hoeken na elkaar gemeten kan worden. Voor andere modules is het alleen nodig om voor gebruik een paar keer de kalibratiekogel te raken. De metrologische prestaties zijn indien nodig te verhogen door de tasterpunt te kalibreren voor de objectrichting.

Deze grote tijdbesparingen vermenigvuldigen zich als er regelmatig opnieuw gekalibreerd wordt vanwege kwaliteitsvoorschriften of bij herkalibratie na een tasterbotsing.

Ingebouwde TP20 taster volgens industriestandaard

TCR20 en TP20 modules

Gebruikers van de PH20 meetkop hebben direct toegang tot de beproefde serie TP20 tastermodules, die een grote keuze biedt aan aandrukkrachten, meetmogelijkheden per richting en verlengstukken voor uiteenlopende toepassingen. De verwisselbare modules geven een extra beveiliging tegen botsingen en kunnen via het TCR20 wisselrek automatisch gewisseld worden.

PH20 in actie

  • Rapid touch-trigger measurement, infinite positioning and 5-axis technology

  • PH20 v PH10 with feature count demonstrating 3x greater measurement speed of 5-axis movement

Uitgebreide garantie

Voor uw gemoedsrust kunt u tijdens de eerste 3 maanden na aankoop een 3-jarige garantieafsluiten voor uw nieuwe CMM-producten. Neem contact op met uw leverancier.

Productinformatie

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in...

U kijkt momenteel naar de PH20. U bent wellicht ook geïnteresseerd in het achteraf inbouwen van PH20 bij bestaande CMM's