Navigatie overslaan

REVO RSP2 scanningtaster

RSP2 voor 2D-scannen en 3D-touch-trigger-meting.

De RSP2 is een speciale lichtgewicht taster voor gebruik op REVO systemen, die 2D scannen (XY) en 3D schakelend meten (XYZ) mogelijk maakt. De RSP2 heeft een universele basis waarop stylushouders van verschillende lengtes te plaatsen zijn, vanaf minimaal 175 mm bereik tot maximaal 500 mm bereik.

Boomstructuur RSP2-serie, met RSH175, 250, 350, 450 en 500

Het RSP werkt met ’ de tasterpunttechnologie van Renishaw, specifiek ontworpen om de scankrachten te verlagen en stylusslijtage te verminderen.

De UCC-controller beperkt het aantal stylustypes dat met de RSP2 te gebruiken is, om zeker te stellen dat een goede meetkwaliteit wordt bereikt.

Hoe het meten met de punt werkt

  • Videoanimatie van tasterpuntmeting door de REVO RSP2 taster. Als de stylus het product raakt, verbuigt hij iets en wordt de reflector verplaatst. De terugkaatsing van de laser verandert, en een positiedetector registreert dit. De exacte positie van de styluspunt is bekend, omdat de reflector en de styluskogel zich dicht bij elkaar bevinden.

Uitgebreide garantie

Voor uw gemoedsrust kunt u tijdens de eerste 3 maanden na aankoop een 3-jarige garantieafsluiten voor uw nieuwe CMM-producten. Neem contact op met uw leverancier.