Navigatie overslaan

REVO-2 RVP visionmeettaster

Verhoogde capaciteit en 5-assige metingen van hoge klasse voor toepassingen met contactloze inspectie.

Contactloze meting

RVP taster met VM10 module

In sommige toepassingen heeft contactloze inspectie duidelijke voordelen ten opzichte van traditionele tastermetingen met contact. Onderdelen van dunne metaalplaat en producten met vele kleine gaatjes van bijvoorbeeld 0,5 mm zijn onderdelen die niet geschikt zijn voor meting via aanraking.

De REVO-2 RVP taster voegt contactloze inspectie toe aan de bestaande mogelijkheden van het REVO® systeem voor snel schakelend scannen met contact en oppervlaktekwaliteit meten. Ook worden de capaciteit en mogelijkheden van CMM's sterk verbeterd dankzij het gebruik van de 5-assige beweging en oneindige positionering van de REVO-2 meetkop.

RVP - contactloze visiontaster voor REVO-2

RVP modules VM10 en VM11

De RVP is het tastergedeelte van het systeem dat een CMOS-sensor van 1,3 megapixel met elektronische sluiter en een digitale signaalprocessor bevat. De CMOS-sensor binnen in de taster neemt zelfs bij korte belichtingstijden grote hoeveelheden licht op, wat leidt tot snellere beeldopnames en kortere meettijden.


Het RVP systeem bevat twee visionmodules die inspectiemogelijkheden voor verschillende toepassingen bieden. Voor de te meten vormen kan het meest geschikte gereedschap geselecteerd worden.

RVP in actie

Productinformatie

Uitgebreide garantie

Voor uw gemoedsrust kunt u tijdens de eerste 3 maanden na aankoop een 3-jarige garantieafsluiten voor uw nieuwe CMM-producten. Neem contact op met uw leverancier.

 

U kijkt momenteel naar de RVP taster. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in meer informatie over de REVO tasters; de RSP2 of RSP3 meettaster...