Navigatie overslaan

Nieuws over het Equator™ meetsysteem

Het laatste productnieuws, praktijkcases en technische artikelen over vergelijkend meten

Recentste artikelen

 • Nieuwe intelligente procescontrolesoftware voor het Renishaw Equator™ meetsysteem

  Het Equator™ flexibele meetsysteem van Renishaw wordt nu aangeboden met IPC (intelligent process control - intelligente procescontrole) software, die de functionaliteit heeft om in CNC-productieprocessen de gereedschapsinstellingen geheel automatisch bij te werken. Verbeterde mogelijkheden voor precisiebewerking, kortere tijden voor instelling en procesaanpassing en integratie met automatische systemen zijn enkele voordelen die de gebruikers nu kunnen verwachten.

 • Vervang handmatig meten door de nieuwe INTUO™ software voor de Equator™

  Het flexibele Renishaw Equator™ meetsysteem is nu leverbaar met de nieuwe INTUO™ meetsoftware, in combinatie met een reeks veelgebruikte Renishaw meettasters. INTUO vereenvoudigt en automatiseert het meten van vele producten, dat hierdoor niet meer afhangt van de bekwaamheid van wie de meting uitvoert. Minder inconsistentie bij het meten betekent minder uitval, en producten buiten de toleranties worden altijd geïdentificeerd.

 • Met de programmeerbare Equator™ meetsystemen is de ultieme automatische cel te maken voor lagers bewerken en producten sorteren.

  Conroe, Texas, VS – Conroe Machine doet waar de meeste machinefabrieken alleen van dromen: een groep producten harddraaien, de klok rond in een onbemande cel met een zelfsturend proces.

 • "Sinds we de Equator gebruiken hebben we niet één slecht product meer gemaakt en zijn onze productiekosten per product met 27% gedaald."

  De kwaliteit van de producten die een bedrijf maakt en de borging van die kwaliteit kunnen al het verschil maken in het verwerven van opdrachten. Die kwaliteit vasthouden kan ook de kans op vervolgopdrachten aanmerkelijk vergroten. High-Tech Engineering, een precisiebedrijf in Dunstable (Bedfordshire) in het Verenigd Koninkrijk, heeft zich altijd geconcentreerd op de kwaliteit van de producten die ze maken.

 • Flexible gauging just got faster

  Shop floor process control with Equator now includes NEW ultra-fast touch trigger probing, easy-to-use feature-based offsetting and updated EZ-IO automation software. Manufacturers using the Renishaw Equator™ flexible gauge now have even more options for inspecting parts right where they are being made – on the shop floor, in the toughest of conditions. With the new TP20 touch trigger probe kit, Feature Compare and updated EZ-IO software, flexible gauging is now ultra-fast, simpler to setup

Alle artikelen