Navigatie overslaan

Raman spectroscopie

Renishaw is een erkend leider in Raman spectroscopie en produceert hoogwaardige Raman systemen voor een reeks van toepassingen.

De volgende generatie Raman afbeeldingen maken

Renishaw heeft een decennia lange ervaring in het ontwikkelen van Raman systemen die betrouwbare resultaten geven, zelfs bij de meest uitdagende metingen.

 Nieuws

Voornaamste toepassingsgebieden

Ondersteuning, training en meer informatie

Wat uw Raman analysevraag ook is, de Renishaw teams van wetenschappers en technici geven u deskundig advies en technische ondersteuning voor uw product en uw toepassing.

De beste oplossing voor Raman spectroscopie.

Onze systemen bieden prestaties en flexibiliteit van het hoogste niveau. Klanten in een uiteenlopende reeks van toepassingen en sectoren verspreid over de wereld vertrouwen op onze hoogwaardige analytische informatie.

De divisie Spectroscopieproducten is onderdeel van het wereldwijde metrologie- en productiebedrijf Renishaw, dat in 1973 werd opgericht en vermaard is om zijn superieure techniek.

Een solide investering voor de lange termijn.

Wanneer u producten van Renishaw kiest, kunt u ervan uitgaan dat u een uitstekende investering doet. Uw Raman systeem is gemakkelijk in het gebruik en voorziet u van herhaalbare betrouwbare gegevens, zelfs bij monsters die een uitdaging vormen. En dat blijft het heel lang doen.

Ontvang het laatste nieuws

Schrijf in op onze mailinglijst en ontvang:

  • exclusieve nieuwsberichten van andere wetenschappers
  • informatie over de nieuwste technologie
  • ideeën en tips voor gebruik en toepassing van Raman spectroscopie

Ontvang updates rechtstreeks in uw inbox.