Navigatie overslaan

Raman spectroscopie

Onophoudelijk gericht op kwaliteit en prestaties ontwikkelen en leveren wij een reeks Ramen instrumenten en technologieën die voorop lopen in innovatie.

Onze systemen van onderzoekskwaliteit worden vertrouwd door wetenschappers en technici wereldwijd en leveren betrouwbaar de beste chemische gegevens in de kortst mogelijke tijd.

Contact met ons

Raman spectroscopiesystemen van hoge precisie, met name voor experts die snel nauwkeurige gegevens eisen.

inVia Qontor

Onze producten

Wij produceren een brede reeks van Raman spectroscopie-instrumenten waaronder microscopen, analysesystemen in tafelmodel en gecombineerde systemen. Ontdek meer over onze producten.

Ontdek het programma

Raman voor farmaceutica

Toepassingen van Raman

Raman spectroscopie wordt met succes toegepast voor de analyse van vele materialen en systemen. Ontdek meer over de toepassingsgebieden en hoe we u kunnen helpen bij wat u nodig hebt.

Ontdek de toepassingen

inVia Raman Connect

Raman Connect

Maak kennis met een selectie van het laatste nieuws, thema-artikelen, video's, presentaties en opinies, en ontdek de mogelijkheden van Ramen spectroscopie en hoe die u kan helpen.

Ontdek Raman

Raman afbeelding van scheerschuim

Belangrijkste technologie

Wij richten ons sterk op onderzoek en ontwikkeling. Onze spectroscopieproducten bevatten veel gepatenteerde innovaties. Ontdek de centrale technologieën die we toepassen in onze Raman systemen.

Ontdek de technologie

Raman door Renishaw

Wij zijn experts in metrologie, complexe bewegingsbesturing, gezondheidszorg, spectroscopie en additief produceren. Zie hoe we eigen technologieën en producten gebruiken tijdens ontwerpen, testen en fabriceren van onze Raman producten, en hoe dit ons helpt om prestaties en gevoeligheid van de hoogste niveaus te bereiken.

Ondersteuning, training en hulpbronnen

Wat uw Raman analysevraag ook is, onze teams van wetenschappers en technici geven u deskundig advies en technische ondersteuning voor uw product en uw toepassing.

Raman softwaretraining

Training

Haal het volledige potentieel uit uw Raman systeem en gebruik alle mogelijkheden met behulp van onze trainingen.

Bekijk meer

Raman service en installatie

Service en installatie

Ons serviceteam installeert en test uw systeem, zodat vaststaat dat uw instrument vanaf het eerste begin optimaal presteert.

Bekijk meer

Ondersteuning voor Raman toepassingen

Ondersteuning voor toepassingen

Onze specialisten werken uitsluitend met Raman producten en staan gereed om u te helpen het beste uit uw Raman instrument te halen.

Bekijk meer

Model Raman brochure

Documentatie

Ontdek onze brede reeks van product-, toepassings- en technische informatie die u kunt downloaden.

Bekijk meer

Online Raman demo's

Online demo’s

Zie onze Raman systemen in actie terwijl u comfortabel thuis of op kantoor bent. Neem vandaag contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk meer

inVia Qontor

Ontvang het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, nieuwsberichten, toepassingen en productintroducties, en ontvang updates rechtstreeks in uw inbox.

Inschrijven

Wilt u meer weten?

Uw plaatselijke vertegenwoordiging helpt u graag als u vragen hebt. U kunt contact opnemen door een formulier in te vullen of een e-mail te sturen.

Contact met ons