Navigatie overslaan

Ondersteuning en dienstverlening

Renishaw heeft 80 vestigingen in 36 landen, van waaruit we onze producten distribueren en over de hele wereld gerichte klantondersteuning bieden.

Onze filosofie

Renishaw is er fundamenteel van overtuigd dat de basis van succes gevormd wordt door gepatenteerde en innovatieve producten en processen, hoogwaardige productie, en ondersteuning ter plaatse voor alle klanten in de wereld.

Sir David McMurtry
Uitvoerend bestuursvoorzitter

Sir David McMurtry, bestuursvoorzitter en CEO

Onze servicebelofte aan u

  • Het verlenen van diensten aan en ondersteunen van al onze klanten (ongeacht hun grootte, waarde of locatie) gedurende de gehele levenscyclus van het product.
  • Het aanpassen van ons bestaande service-aanbod volgens de ontwikkelingen in de behoefte en verwachtingen van onze klanten, waarbij we de service op een hoog kwaliteitsniveau houden.
  • Het zeker stellen dat onze dienstverlening de kwaliteit en productiviteit bij onze klanten verhoogt.
  • Het luisteren naar en gevolg geven aan feedback van klanten, als onderdeel van een langdurige werkrelatie met tweerichtingsverkeer.

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben ervaren dat de aftersales service van Renishaw onberispelijk is. Hun ingenieurs nemen heel bereidwillig de tijd om met ons over technische onderwerpen te praten en geven waardevol specialistisch advies.

Beijing Institute of Technology (BIT) (China)

Blader door onze pagina's met productondersteuning