Navigatie overslaan

Medisch en gezondheidszorg

Onze producten voor de gezondheidszorg zijn ontworpen om medisch onderzoek en chirurgische procedures te verbeteren.

Technologie en ondersteuning voor toepassingen in de gezondheidszorg

In de tandheelkunde zijn we een toonaangevende leverancier van in-lab tandheelkundige CAD/CAM-systemen, zoals zeer nauwkeurige contact makende scanners die getest zijn volgens ISO10360-4. Tot onze expertise behoren ook 3D metaalprinten en digitale tandheelkunde voor de productie van tandheelkundige frames. Daarnaast ontwikkelen we alloplastische patiënt-specifieke implantaten (PSI's) voor craniomaxillofaciale (CMF) chirurgie, vaak nodig vanwege een trauma of oncologische therapie.

Tot onze neurologische producten behoren medische hulpmiddelen, planningsoftware en chirurgische robotsystemen voor gebruik in procedures als diepe hersenstimulatie (DBS) voor Parkinson-patiënten en stereo-elektro-encefalografie (SEEG) voor de behandeling van epilepsie.

Als marktleider in Raman spectroscopie produceren we verder systemen en instrumenten om de chemische eigenschappen en structuur van materialen te identificeren en karakteriseren. De uiteenlopende reeks analytische toepassingen voor de gezondheidszorg omvat onder meer de farmaceutische, biomedische, nanotechnologische en forensische wetenschap.

Meer weten over hoe we uw organisatie zouden kunnen helpen?

Casestudies gezondheidszorg