Navigatie overslaan

Meettasters, software en inbouwsets voor CMM’s

Precisiesensoren voor snelle nauwkeurige opname van productafmetingen en oppervlaktegegevens.

Metingen zonder concessies.

Snelheid, nauwkeurigheid, wendbaarheid.

's Werelds toonaangevende reeks meetsystemen voor CMM's

Renishaw levert al langer dan 40 jaar innovatieve producten die mijlpalen zijn in industriële metrologie. Van de originele schakelende taster en gemotoriseerde indexeerkop tot herhaalbare styluswijziging en modulaire scansystemen, de sensoren van Renishaw voor coördinaatmeetmachines (CMM's) vormen de norm binnen de industrie.

De 5-assige meetproductreeks vertegenwoordigt de grootste wijziging in meetfunctie ooit geïntroduceerd, met een ongekende meetsnelheid en flexibiliteit waarbij de compromissen voor snelheid en nauwkeurigheid worden voorkomen die inherent zijn aan conventionele technieken. Ongeacht of het de REVO scantasters of de PH20 schakelende tasters betreft, 5-assige systemen van Renishaw vergroten de meetdoorvoer, verkorten de doorlooptijden en geven fabrikanten een uitgebreidere evaluatie van de kwaliteit van hun producten.

 

REVO® – het multisensorsysteem met 5-assige beweging en oneindige positionering – een revolutie op meetgebied

  • Anders dan conventionele CMM-systemen gebruikt het REVO systeem gesynchroniseerde beweging en 5-assige meettechnologie om bij uiterst hoge meetsnelheden de dynamische effecten te minimaliseren van de bewegingen van de CMM (coördinatenmeetmachine). Dit wordt bereikt door snelle bewegingen over te laten aan de REVO-2 meetkop, terwijl de CMM langzaam lineair beweegt. Ook de taster met flexibele punt draagt bij aan de nauwkeurigheid, flexibiliteit en prestaties van het systeem. Het systeem met verwijderbare tasters biedt vijf speciale sensoren, onder meer voor scannen, oppervlaktekwaliteit meten en meten met gestructureerd licht. In combinatie met een voordelige wisselaar leveren deze sensoren extra flexibiliteit en verlagen ze de kapitaalkosten.

Benut het vermogen van uw data met Renishaw Central

Renishaw Central: Het dataplatform voor slim produceren sluit meerdere machines en apparaten op de werkvloer op elkaar aan

Haal voordeel uit de meetgegevens van uw CMM met ons dataplatform voor slim produceren, Renishaw Central. Ontdek hoe ons krachtige platform al vandaag uw productieactiviteiten kan omvormen.