Navigatie overslaan

Effectieve service en ondersteuning

Renishaws service houdt niet op als het product geïnstalleerd is.

Vlotte service en ondersteuning

retrofit-engineer

Renishaw realiseert zich dat CMM-gebruikers een hoge machinebezetting willen, en dus zijn effectieve service en vakkundige ondersteuning allebei essentieel. Een vlotte "Repair by Exchange" service vanuit plaatselijke voorraden is beschikbaar voor alle systeemonderdelen, inclusief de UCC besturing.

Veel informatie vindt u ook via onze Ondersteuningspagina voor CMM, waaronder te doorzoeken helponderwerpen, pagina's met best practices, softwarepatches en gestelde helpvragen die u kunt doornemen.

Trainingen om uw vaardigheden met de MODUS™ metrologiesoftware te ontwikkelen en het volledig potentieel van uw systeem te ontdekken.

Op basis van praktijkervaringen en industriële normen ontwikkelen onze trainingen uw vaardigheden in productie, onderhoud en andere toepassingen met de MODUS™ metrologiesoftware.

Ons modulaire trainingsprogramma biedt een combinatie van praktijktaken en op theorie gerichte activiteiten die passen bij alle leerstijlen en uw expertise opbouwen op een degelijke basis.

Wij geven trainingen op basis- en gevorderd niveau en voor specifieke toepassingen, als hulp voor voortdurende ontwikkeling in uw vak en uitbreiding van uw huidige kennis en kunde.

Onderhoudscontracten

Renishaw biedt bij retrofits een flexibele reeks onderhoudscontracten met mogelijkheden zoals:

  • onderhoud van software
  • bezoeken voor kalibratie, preventief onderhoud of dringende hulp
  • ondersteuning buiten kantooruren
  • verdere softwaretraining

Elk contract is maatwerk, dus u kunt de combinatie van diensten kiezen die u het best past. Ongebruikte dagen kunt u meenemen naar de volgende periode.

Ontdek het verborgen vermogen van uw CMM’s

Lees het artikel over de mogelijkheden om het meetvermogen en de prestaties van bestaande CMM's te verhogen door er de allermodernste software, besturingen en sensortechnologie aan toe te voegen.

  • Witboek:  Ontsluit het verborgen vermogen van uw CMM’s

    De vooruitgang in tasters, metrologiesoftware en besturingstechnologie maakt het nu mogelijk om bestaande CMM’s om te vormen. Ze worden daardoor nauwkeuriger, meten sneller, zijn verder geautomatiseerd, bieden nieuwe mogelijkheden en zijn te programmeren op CAD-basis. Zeker onder de huidige omstandigheden is upgraden economisch en ecologisch interessant.

Verkrijgbaar bij Renishaw en onze gecertificeerde inbouwers

Uitgebreide garantie

Voor uw gemoedsrust kunt u tijdens de eerste 3 maanden na aankoop een 3-jarige garantieafsluiten voor uw nieuwe CMM-producten. Neem contact op met uw leverancier.

Productinformatie