Navigatie overslaan

Een upgrade voor elke CMM

Een complete oplossing met toonaangevende technologie in elk aspect en geflankeerd door service en support, direct van Renishaw voor klanten van alle CMM-merken, waaronder Hexagon en Zeiss.

Een oplossing voor elk merk CMM

Een Renishaw retrofit maakt op alle CMM-merken de allernieuwste technologie toegankelijk, met de zekerheid van wereldwijde service en ondersteuning direct van de fabrikant.

De praktische voordelen van hogere productiviteit, kortere doorlooptijden bij inspecties en verdere automatisering van meettaken zijn beschikbaar voor alle CMM-gebruikers. Een retrofit stelt gebruikers in staat om de machineconstructie te behouden, terwijl de kritische elementen van het meetsysteem een upgrade ondergaan die de meetprestaties enorm verbetert.

Ontdek het verborgen vermogen van uw CMM’s

Lees het artikel over de mogelijkheden om het meetvermogen en de prestaties van bestaande CMM's te verhogen door er de allermodernste software, besturingen en sensortechnologie aan toe te voegen.

  • Witboek:  Ontsluit het verborgen vermogen van uw CMM’s

    De vooruitgang in tasters, metrologiesoftware en besturingstechnologie maakt het nu mogelijk om bestaande CMM’s om te vormen. Ze worden daardoor nauwkeuriger, meten sneller, zijn verder geautomatiseerd, bieden nieuwe mogelijkheden en zijn te programmeren op CAD-basis. Zeker onder de huidige omstandigheden is upgraden economisch en ecologisch interessant.

5-assige meetsystemen

Een retrofit maakt de krachtige Renishaw 5-assige meetsystemen REVO® en PH20™ toegankelijk voor gebruikers van alle merken CMM's. In tegenstelling tot conventionele meetmethodes op CMM's bewegen bij de 5-assige meettechnologie de CMM en meetkop gesynchroniseerd om de dynamische fouten bij zeer hoge meetsnelheden te minimaliseren.

Een REVO retrofit met ISO 17025 accreditatie levert tot wel 70% kortere cyclustijden, contactloze inspectie en oppervlakteanalyse op één enkele CMM.

De PH20 voegt de voordelen van 5-assig meten toe aan schakelende meettoepassingen, waardoor meestal een 3x zo grote meetcapaciteit ontstaat.

Verkrijgbaar bij Renishaw en onze gecertificeerde inbouwers

Uitgebreide garantie

Voor uw gemoedsrust kunt u tijdens de eerste 3 maanden na aankoop een 3-jarige garantieafsluiten voor uw nieuwe CMM-producten. Neem contact op met uw leverancier.

Productinformatie