Navigatie overslaan

Een upgrade voor elke CMM

Een complete oplossing met toonaangevende technologie in elk aspect en geflankeerd door service en support, direct van Renishaw voor klanten van alle CMM-merken, waaronder Hexagon en Zeiss.

Een oplossing voor elk merk CMM

Een Renishaw retrofit maakt op alle CMM-merken de allernieuwste technologie toegankelijk, met de zekerheid van wereldwijde service en ondersteuning direct van de fabrikant.

De praktische voordelen van hogere productiviteit, kortere doorlooptijden bij inspecties en verdere automatisering van meettaken zijn beschikbaar voor alle CMM-gebruikers. Een retrofit stelt gebruikers in staat om de machineconstructie te behouden, terwijl de kritische elementen van het meetsysteem een upgrade ondergaan die de meetprestaties enorm verbetert.

Ontdek het verborgen vermogen van uw CMM’s

Lees het artikel over de mogelijkheden om het meetvermogen en de prestaties van bestaande CMM's te verhogen door er de allermodernste software, besturingen en sensortechnologie aan toe te voegen.

  • Witboek:  Ontsluit het verborgen vermogen van uw CMM’s

    De vooruitgang in tasters, metrologiesoftware en besturingstechnologie maakt het nu mogelijk om bestaande CMM’s om te vormen. Ze worden daardoor nauwkeuriger, meten sneller, zijn verder geautomatiseerd, bieden nieuwe mogelijkheden en zijn te programmeren op CAD-basis. Zeker onder de huidige omstandigheden is upgraden economisch en ecologisch interessant.

5-assige meetsystemen

Een retrofit maakt de krachtige Renishaw 5-assige meetsystemen REVO® en PH20™ toegankelijk voor gebruikers van alle merken CMM's. In tegenstelling tot conventionele meetmethodes op CMM's bewegen bij de 5-assige meettechnologie de CMM en meetkop gesynchroniseerd om de dynamische fouten bij zeer hoge meetsnelheden te minimaliseren.

Een REVO retrofit met ISO 17025 accreditatie levert tot wel 70% kortere cyclustijden, contactloze inspectie en oppervlakteanalyse op één enkele CMM.

De PH20 voegt de voordelen van 5-assig meten toe aan schakelende meettoepassingen, waardoor meestal een 3x zo grote meetcapaciteit ontstaat.

Verkrijgbaar bij Renishaw en onze gecertificeerde inbouwers

MODUS 2 handmatige upgradeset

  • Flyer:  Manual CMM upgrade kit specification

    A Renishaw manual CMM retrofit transforms your machine into a fast, easy to use measurement facility. As well as the MODUS 2 software, upgrade kits include controller, power supply, 3-way footswitch, scale and readheads for 3 axes (if required), plus all the necessary cabling and connectors.

Handmatige CMM-upgrades

De Renishaw MODUS 2 meetsoftwaresuite heeft nu een handmatige machine-optie die toegang biedt tot hoogwaardige meetmogelijkheden, met een eenvoudige en handige bediening en ondersteuning van het hele Renishaw-programma van schakelende meettasters voor CMM's.

Snellere en gemakkelijkere machinebediening

De elementen van de handmatige upgradeset en de voorzieningen van de software optimaliseren de machinebediening en transformeren uw CMM in een snelle meetfaciliteit.

MODUS 2 ondersteunt een touch-screen monitor, die een handiger alternatief vormt voor een muis wanneer de operator tegelijkertijd met de CMM en met de software moet omgaan.

Daarnaast maakt de 3-voudige voetschakelaar hands-free interactie mogelijk voor vele vaak gebruikte functies.

Uitgebreide garantie

Voor uw gemoedsrust kunt u tijdens de eerste 3 maanden na aankoop een 3-jarige garantieafsluiten voor uw nieuwe CMM-producten. Neem contact op met uw leverancier.

Productinformatie