Navigatie overslaan

Minimaal risico door een professionele aanpak

Renishaw vindt dat klanten met bestaande CMM's dezelfde professionaliteit en kwaliteit van hun CMM-upgrade mogen verwachten als wanneer ze een nieuwe CMM zouden kopen. De retrofit-service is daar nauwlettend op afgestemd.

Een kwaliteitsgarantie

Operator met XL-80 De eerste stap is een gedegen onderzoek om de mechanische en elektrische componenten van elke CMM te inventariseren. Renishaw heeft zeer veel ervaring met alle CMM merken, en kan uit het onderzoek afleiden welke systeemkwaliteit mogelijk gaat worden. U weet dus exact wat u van het upgraden van uw CMM kunt verwachten vóórdat u enige verplichting aangaat.

"Plug and play" installatie

Bedrading van CMM-besturing Renishaw heeft uitgebreide kennis opgebouwd over CMM-systemen en kan daardoor met de UCC universele CMM-besturing een "plug and play" oplossing bieden voor de meeste CMM-modellen.  Een reeks interfacepanelen voor gebruikelijke CMM's maakt het mogelijk om de bestaande hoofdverbindingskabel direct in te pluggen op de UCC besturingskast, wat vele uren voor bedraden op locatie bespaart.

Gecertificeerde kalibratie

Scherm van machinekalibratie met UCCAssist Renishaw is door UKAS gecertificeerd volgend ISO 17025, wat klanten meer vertrouwen geeft in de nauwkeurigheid van hun machine na het upgraden. Elke machine wordt na upgraden in bedrijf genomen met een UKAS kalibratiecertificaat volgens ISO 10360-2.

Erkenning door UKAS

Ontdek het verborgen vermogen van uw CMM’s

Lees het artikel over de mogelijkheden om het meetvermogen en de prestaties van bestaande CMM's te verhogen door er de allermodernste software, besturingen en sensortechnologie aan toe te voegen.

  • Witboek:  Ontsluit het verborgen vermogen van uw CMM’s

    De vooruitgang in tasters, metrologiesoftware en besturingstechnologie maakt het nu mogelijk om bestaande CMM’s om te vormen. Ze worden daardoor nauwkeuriger, meten sneller, zijn verder geautomatiseerd, bieden nieuwe mogelijkheden en zijn te programmeren op CAD-basis. Zeker onder de huidige omstandigheden is upgraden economisch en ecologisch interessant.

Verkrijgbaar bij Renishaw en onze gecertificeerde inbouwers

Uitgebreide garantie

Voor uw gemoedsrust kunt u tijdens de eerste 3 maanden na aankoop een 3-jarige garantieafsluiten voor uw nieuwe CMM-producten. Neem contact op met uw leverancier.

Productinformatie