Navigatie overslaan

Levering metaalpoeders

Renishaw biedt een uitgebreide reeks metaalpoeders voor gebruik met metalen additive manufacturing systemen.

Hoogwaardige metaalpoeders van Renishaw

Voor optimale prestaties van de geavanceerde metalen additive manufacturing systemen adviseert Renishaw het gebruik van de uitvoerig onderzochte en geteste reeks metaalpoeders.

Alle metaalpoeders zijn getest op hoge kwaliteit, voor betrouwbare en consistente systeemparameters. Renishaw ontwikkelt ook parameters voor nieuwe legeringen metaalpoeder en is lid van het ASTM International forum (voorheen bekend als de American Society for Testing and Materials), dat normen ontwikkelt voor metaalpoeders die in additieve productie gebruikt worden.

Renishaw levert een reeks metaalpoeders voor additief produceren:
  • Titanium, Ti6Al4V
  • Aluminium, legering AlSi10Mg
  • Kobaltchroom, CoCr
  • Roestvast staal, 316L
  • Nikkellegeringen

Materiaalonderzoek en -ontwikkeling

Renishaw heeft een doorlopend en goed toegerust onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma dat is samengesteld om nieuwe klassen van materialen te introduceren voor toepassing in belangrijke industriële sectoren, en draagt bij aan het project Accelerated Metallurgy.

Het bedrijf is ook onderdeel van een ASTM International (voorheen bekend als de American Society for Testing and Materials) forum dat werkt aan poedernormalisatie en -specificatie, speciaal ontworpen voor gebruik in additieve productietoepassingen.