Navigatie overslaan

Ballbarsysteem voor industriële automatisering

Het RCS L-90 ballbarsysteem voor industriële automatisering kan de werksnelheid en systeemnauwkeurigheid van robots verhogen. Ontdek hoe het de robotconditie kan bewaken met eenvoudige routines

Wat doet de RCS L-90?

De RCS L-90 is een 90 mm lineair ballbarsysteem dat helpt bij het installeren en kalibreren van robotsystemen. Met een aantal tests is instellen en diagnose van robots te versnellen, te standaardiseren en traceerbaar te maken.

De ballbar laat robots een nieuwe toestand ingaan van kortere insteltijden en hogere werkingsnauwkeurigheid. Het systeem standaardiseert ook processen, zodat alle programmeurs dezelfde routines kunnen volgen en dezelfde resultaten behalen.

Vraag informatie over de RCS L-90
De Renishaw RCS L-90 ballbar voor industriële automatisering aangebracht tussen een robotarm en een kalibratiekogel in een robotcel

Verkrijg meer inzicht in de RCS L-90 ballbar

De RCS serie producten en software voor industriële automatisering biedt eenvoudige routines om uw robotcel vooruit te helpen.

Ontdek de voordelen

De RCS L-90 is ontworpen om instellen, werking en onderhoud van industriële robots te versnellen. De tijdrovende en onnauwkeurige handmatige methodes om een cel in te stellen kunnen eenvoudiger, met voordelen zoals:

Oranje icoon van een hand met daarin een klok en drie munten


Bespaar tijd en geld

Herstel uw robotcel sneller na elk onderhoud of na een botsing. Door minder stilstand is een hogere productiviteit te behalen.

Oranje icoon van wifi-strepen met een diagonale lijn daar doorheen


Offline programmeren

Met de ondersteunende robotsoftware, de RCS Software Suite, is offline programmeren mogelijk en hoeft de robot maar minimaal bijgesteld te worden.

Oranje icoon van drie mensen.


Gemakkelijk in het gebruik

In samenwerking met onze intuïtieve robotsoftware standaardiseert de RCS L-90 tests, zodat iedere robotoperator die kan gebruiken.

Oranje grafische afbeelding van deeltjesgolf

Veelgestelde vragen over de RCS L-90

Hoe robuust is het systeem?

De RCS L-90 is gecreëerd met industriële automatisering in gedachten. Hij is gebouwd op robuustheid en betrouwbaar functioneren in een robotcel.

Wat voor soort informatie geven de grafieken na een volumetrische test?

Een volumetrische test uitvoeren genereert veel data. Deze informatie kunt u vinden op het testresultatenscherm van de RCS Software Suite.

Met de resultaten zijn potentiële problemen met de robot te identificeren, en ook omkeerspeling, omkeerpieken en terugval vast te stellen.

Ontdek het RCS T-90 robotdiagnosesysteem voor industriële automatisering voor meer informatie over verificatietests en identificatie van matige robotprestaties.

Downloaden

 

Vraag informatie over de RCS L-90

Vul het formulier hieronder in om naar aankoopmogelijkheden te informeren of meer informatie over de RCS L-90 te ontvangen.