Navigatie overslaan

Robotdiagnosesysteem voor industriële automatisering

De RCS T-90 is Renishaws robotdiagnosesysteem voor industriële automatisering. Het kan de oorzaken van matige robotprestaties identificeren. Ontdek hoe het systeem uitgebreide tests biedt om belangrijke diagnostische informatie op te nemen.

Wat doet de RCS T -90?

De RCS T-90 biedt geavanceerde kalibratie en diagnostische tests voor onderhoud en conditiecontrole van robots. De RCS T-90 is een driepotige configuratie die bestaat uit drie ballbars. Hij wordt samen met de RCS Software Suite gebruikt om diverse tests uit te voeren.

Vraag informatie over de RCS T-90

Renishaws robotdiagnosesysteem RCS T-90 voor industriële automatisering, aangebracht in een werkende robotcel.

Verkrijg meer inzicht in het RCS T-90 robotdiagnosesysteem

Met de producten en software voor industriële automatisering kunt u kritische diagnostische informatie over uw systeem opnemen en toepassen.

Doorzie de voordelen van de RCS T-90

De RCS T-90 biedt specifieke tests om snel afwijkingen te identificeren in de opgeslagen verbindingsinstellingen. Zo is rechtstreeks in het veld aan de robot een nieuwe referentie te geven, die fouten vanwege onjuiste verbindingshoeken teniet doet. Dit levert allerlei automatiseringsvoordelen:

Oranje icoon van een hand met daarin een klok en drie munten


Bespaar tijd en geld

De achteruitgang van robotprestaties vastleggen kan de ongeplande stilstand minimaliseren.

Oranje icoon van een doelwit


Simpele traceerbare service

Slechts minimaal programma's opnieuw inleren, en naadloos complete cellen naar een andere locatie brengen.

Oranje icoon van drie mensen.


Gemakkelijk in het gebruik

In samenwerking met onze intuïtieve robotsoftware standaardiseert de RCS T -90 tests, zodat iedere robotoperator die kan gebruiken.

Oranje grafische afbeelding van deeltjesgolf

Veelgestelde vragen over de RCS T -90

Voor welke robots biedt de RCS T-90 ondersteuning?

Onze bibliotheek van ondersteunde robots is aan het groeien. We ondersteunen nu zes-assige industriële robots van vier grote robotfabrikanten: Fanuc, Kuka, ABB en Yaskawa, met een groot aantal besturingen en robotmodellen.

Vul het vragenformulier hieronder in voor meer informatie over nieuwe ontwikkelingen en ondersteunde robots.

In welk opzicht is de nieuwe nulpositie anders dan de mechanische nulpositie van de verbinding?

De nulpositie van mechanische verbindingen kan na verloop van tijd achteruitgaan en geen betrouwbare referentie meer zijn. Veel klanten vinden het nuttig om voor intern gebruik een basislijn vast te stellen. Daarnaast helpt dit wanneer een cel verplaatst wordt naar zijn klantlocatie.

Kan ik mijn robotcel automatisch herstellen?

De RCS L-90 en T-90 zijn producten die ontworpen zijn als gereedschap voor gebruik in het veld. Ontdek onze meetoplossingen voor industriële automatisering. Hiermee is metrologie vast op te nemen in een cel. Zo kunnen we trends volgen en automatisch herstellen na botsingen.

Downloaden

 

Vraag informatie over de RCS T -90

Vul het formulier hieronder in om naar aankoopmogelijkheden te informeren of meer informatie over de RCS T-90 te ontvangen.