Navigatie overslaan

Serie OPTiMUM™ diamanten styli te zien op EMO Hannover 2019

Juni 2019

Het wereldwijd actieve precisie- en productietechnologiebedrijf Renishaw zal zijn nieuwe reeks OPTiMUM™ diamanten styli showen op EMO Hannover 2019 (16 t/m 21 september).

De serie OPTiMUM diamanten styli is specifiek ontworpen voor gebruik in meettoepassingen die een zeer slijtvaste stylus vereisen. Het voornaamste voordeel van de met diamant gecoate kogels is dat ze hun rondheid behouden en geen last hebben van materiaaloverdracht of voortijdige slijtage wanneer ze schurende materialen of zachte legeringen scannen. Dit biedt verscheidene voordelen, waaronder een langere levensduur en minder stilstand voor herkalibratie en inspectie.

OPTiMUM styli met diamantcoating worden op bestelling gemaakt en bieden een keuze uit diverse draadmaten en stiftmaterialen, en kogels van 1,5 mm tot 8 mm voor specifieke toepassingen. De reeks speelt in op de toenemende vraag naar hoge prestaties en snelheden in scantoepassingen, en koppelt daar een beschikbaarheid en prijs aan die leidend zijn in deze markt.

Kevin Gani, directeur en algemeen manager van de Renishaw productdivisie voor styli en opspansystemen, legt uit: “Voor de meeste inspectie-uitdagingen is de keus van de stylus essentieel. Toegang tot productvormen, inspectietijden en tasterprestaties worden alle beïnvloed door de gebruikte stylus. Met ruim 40 jaar ervaring in het produceren van styli voor meettoepassingen is Renishaw trots zijn nieuwe serie OPTiMUM diamanten styli te introduceren om te voldoen aan de toenemende vraag van onze klanten wereldwijd.”

Het styli programma van Renishaw is uitgebreid, en daarnaast kan ons eigen ontwerpteam een unieke oplossing op maat ontwikkelen voor inspectiebehoeften die een uitdaging vormen.

Voor meer informatie over OPTiMUM diamanten styli kunt u ons bezoeken op EMO 2019 of kijken op www.renishaw.nl/styli

Downloaden

Meer afbeeldingen, video's en informatie over Renishaw en zijn producten vindt u in ons mediacentrum.