Navigatie overslaan

Bedrijfsnieuws

De recentste nieuwsberichten, praktijkcases en aankondigingen van Renishaw over R&D, productie en het uitgebreide netwerk van Renishaw van ondersteunende vestigingen wereldwijd.

Recentste artikelen

 • Minder uitval door in-proces meetcontrole

  High-productivity machining demo cell Meettasters, meetsystemen en kalibratie-oplossingen zijn volgens Renishaw de basis voor een optimale productie en een hoge constante werkstukkwaliteit. Dit geldt met name bij volledig onbemande productie. Renishaw levert verschillende oplossingen waarmee bedrijven stapsgewijs hun productie kunnen optimaliseren middels meettechniek.

 • Renishaw schakelt op RapidPro 2019 met de TransFIORmers motorbike naar de hoogste versnelling

  RapidPro show 2019 Op 13 en 14 maart aanstaande exposeert Renishaw op de RapidPro, die wederom plaatsvindt in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. RapidPro is dé belangrijkste beurs in de Benelux op het gebied van prototyping, productie en productontwikkeling. Alle fases zijn vertegenwoordigd: van conceptontwikkeling tot prototyping, product development, customization en low volume, on demand en rapid production.

 • Renishaw op de Technishow 2018: Dé vakbeurs in de productietechnologie

  Technishow 2018 exhibition logo Renishaw heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het opsporen, aanpakken en beheersen van afwijkingen in productie-activiteiten.

 • Precisiebeurs 2017: precisietechnologie midden in de Brainportregio

  Precisiebeurs 2017 exhibition logo Op 15 en 16 november 2017 vindt midden in de Brainportregio de 17e editie plaats van de Precisiebeurs: een uniek, internationaal en interdisciplinair kennis- en netwerkplatform op het gebied van precisietechnologie. De Precisiebeurs is dan ook het jaarlijkse evenement voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van hightech componenten, modules en systemen. Renishaw is ook dit jaar met haar uitgebreide Encoderprogramma vertegenwoordigd.

 • Bezoek Renishaw op de Metavak 2017

  Metavak logo 2017 De Evenementenhal in Gorinchem is op 31 oktober, 1 & 2 november 2017 a.s. hét Trefpunt van fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen, industriële automatisering en meet- en regeltechnieken. Tijdens de beurs worden oplossingen getoond, waar de hedendaagse metaalproductie om vraagt. Als producent en leverancier, gespecialiseerd in onder andere precisiemeting en procescontrole, kan Renishaw hier niet ontbreken.

Alle artikelen