Navigatie overslaan

Raman training

Vier manieren om training te krijgen

We willen graag dat u het volledige potentieel van uw Raman systeem leert kennen en gebruik maakt van alle functies en mogelijkheden. Wij bieden een reeks van trainingsmogelijkheden om u te helpen dit te bereiken.

Workshop 'Raman Revealed'

Bent u een nieuwe of licht gevorderde gebruiker van de inVia, dan is onze Ramen Revealed workshop iets voor u. Deze groepstrainingsessies helpen u te leren hoe u het meeste uit uw inVia krijgt. In drie dagen tijd ontdekt u de antwoorden op vragen zoals: "Welke lasergolflengte moet ik gebruiken?", "Wanneer gebruik ik welk objectief?", "Hoe moet ik mijn monster prepareren?" en nog veel meer.

Ga naar de pagina's over Raman Revealed voor meer informatie en om uw interesse kenbaar te maken.

Training op maat

We kunnen ook trainingen geven die speciaal zijn afgestemd op uw specifieke behoefte. Ons toepassingsteam geeft deze training in uw bedrijf of in een Renishaw-vestiging. Mochten de genoemde trainingsmogelijkheden niet aansluiten bij uw wensen, overlegt u dan met uw plaatselijke Renishaw-leverancier over wat u specifiek nodig hebt.

Training 'Start-up'

De training Start-up is een gepersonaliseerde en interactieve sessie die inbegrepen is bij elke aankoop van een systeem. Een specialist van Renishaws internationale serviceteam legt de algemene functies van het systeem uit en leert de gebruikers hoe ze de soepele werking in stand houden. Zo weet u zeker dat uw systeem consistente, betrouwbare en gekalibreerde resultaten levert.

'Hoe kan ik'-gidsen

Wij hebben een uitgebreide reeks trainingmodules. Deze kunnen u helpen uw Raman systeem efficiënt te gebruiken en het volledige potentieel ervan te benutten.

De trainingsmodules zijn geschreven door Renishaw's deskundige systeemgebruikers. Ze bieden stapsgewijs hulp en begeleiding. Zij kunnen alle vragen beantwoorden die u heeft na uw initiële opleiding.

De trainingsmodules bestaan uit:

  • 'Hoe kan ik'-gidsen op het beeldscherm, via het Help-menu van de WiRE software
  • Onlinedocumenten en -video's, te downloaden op deze website

We beperken de toegang tot de onlinedocumenten tot klanten en gebruikers van Renishaw Raman systemen.

Klik hieronder om toegang tot de onlinemodules aan te vragen. Het is niet nodig om toegang tot meerdere modules aan te vragen. Met het eerste akkoord krijgt u toegang tot alle trainingmodules.

Geef informatie op over uw instelling en registreer een zakelijk e-mailadres (zoals firstName.lastName@company.com). Houd er rekening mee dat bijvoorbeeld google.com- en yahoo.com-adressen niet geschikt zijn.

Registratie verloopt in twee stappen:

  • Ten eerste (binnen een uur) registreert de website u bij MyRenishaw.
    Hierdoor kunt u eenvoudig andere documenten dan de trainingsmodules van de site downloaden.
  • Ten tweede controleert het personeel van Renishaw (binnen een werkdag) uw gegevens en geeft u vervolgens toegang tot alle trainingsmodules.
    Wij sturen u een e-mail ter bevestiging.