Navigatie overslaan

Raman training

Vier manieren om training te krijgen

We willen graag dat u het volledige potentieel van uw Raman systeem leert kennen en gebruik maakt van alle functies en mogelijkheden. Wij bieden een reeks van trainingsmogelijkheden om u te helpen dit te bereiken.

Workshop 'Raman Revealed'

Bent u een nieuwe of licht gevorderde gebruiker van de inVia, dan is onze Ramen Revealed workshop iets voor u. Deze groepstrainingsessies helpen u te leren hoe u het meeste uit uw inVia krijgt. In drie dagen tijd ontdekt u de antwoorden op vragen zoals: "Welke lasergolflengte moet ik gebruiken?", "Wanneer gebruik ik welk objectief?", "Hoe moet ik mijn monster prepareren?" en nog veel meer.

Ga naar de pagina's over Raman Revealed voor meer informatie en om uw interesse kenbaar te maken.

Training op maat

We kunnen ook trainingen geven die speciaal zijn afgestemd op uw specifieke behoefte. Ons toepassingsteam geeft deze training in uw bedrijf of in een Renishaw-vestiging. Mochten de genoemde trainingsmogelijkheden niet aansluiten bij uw wensen, overlegt u dan met uw plaatselijke Renishaw-leverancier over wat u specifiek nodig hebt.

Training 'Start-up'

De training Start-up is een gepersonaliseerde en interactieve sessie die inbegrepen is bij elke aankoop van een systeem. Een specialist van Renishaws internationale serviceteam legt de algemene functies van het systeem uit en leert de gebruikers hoe ze de soepele werking in stand houden. Zo weet u zeker dat uw systeem consistente, betrouwbare en gekalibreerde resultaten levert.

'Hoe kan ik'-gidsen

Een uitgebreide reeks trainingmodules is beschikbaar waarmee u leert het volledige potentieel van uw Raman systeem te benutten en het zo efficiënt mogelijk te gebruiken. De trainingmodules zijn geschreven door gebruiksexperts van Renishaw, en begeleiden en helpen u stap voor stap bij eventuele vragen die u na de training 'Start-up' nog tegenkomt. De trainingmodules zijn er in drie versies:

  • 'Hoe kan ik'-gidsen op het beeldscherm, via het Help-menu van de WiRE software
  • Te downloaden documenten
  • Educatieve video's

Vraag toegang aan tot de WiRE trainingmodules of neem contact op met uw plaatselijke Renishaw-vertegenwoordiging die u kan adviseren wat de meest relevante trainingmodules voor uw specifieke systeem zijn.