Navigatie overslaan

Raman beeldvorming is sneller dan ooit tevoren

14 februari 2014

Raman beeldvorming is sneller dan ooit tevoren

De nieuwe Renishaw StreamHR™ Rapide voor de inVia Raman microscoop maakt het mogelijk om snel grote hoeveelheden Raman gegevens te verzamelen. Dankzij deze mogelijkheid en de hoge gevoeligheid van de inVia zijn chemische afbeeldingen met hoge definitie vlot te genereren.

Afbeelding van grafeen met StreamLineHR Rapide

Snellere beeldvorming
Nauwe integratie van Renishaw detector en gemotoriseerde monstertafel maakt zeer snelle beeldvorming mogelijk (detector leest spectra met ruim 1000 s-1). Zo wordt het, samen met de geschiktheid voor grote bestanden, gemakkelijk om met hoge snelheden zeer gedetailleerde Raman afbeeldingen te produceren.

Gedetailleerd en efficiënt
Door de verbeterde signaal-ruisverhoudingen worden zelfs bij extreem lage signaalniveaus nauwkeurige metingen gerealiseerd. Gebruikers kunnen Raman afbeeldingen van hoge definitie (megapixels) exporteren om de gegevens in detail te bekijken. Omdat er geen inherente beperking is aan het bestandsformaat, zijn in één bestand wel tientallen miljoenen spectra op te nemen.

Elke milliseconde telt
Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke verkoopvertegenwoordiging of bezoek Renishaw op een van de vele evenementen wereldwijd waaraan we meedoen. Daar zal ons team van Raman deskundigen u graag de prachtige nieuwe mogelijkheden demonstreren.

Zoek ons op in uw omgeving.

Afbeelding: Afbeelding met StreamHR Rapide van enkellaags grafeen (rood) en meerlaags grafeen (groen) op een substraat van Si/SiO2. De gegevens, in totaal 52.136 spectra, werden verzameld met een snelheid van 700 spectra/ s.

Downloaden

Nieuwsbrieven

Meld u aan om regelmatig een nieuwsbrief van Renishaw te ontvangen.