Navigatie overslaan

Vacuümgieten van kunststof en metaal

Producent en leverancier van professionele kunststof vacuümgietmachines, diensten en producten.

Levering van vacuümgietmachines voor productie van geringe volumes en metaalgieten

Renishaw biedt een volledige oplossing voor het vacuümgieten van kunststof met verschillende machines, van handmatige tot hoge capaciteit computer geautomatiseerd(space between computer and geautomatiseerd!), voor de goedkope productie van kleine batches, eindgebruikersonderdelen en prototypes - tot 50 onderdelen met een gietvorm.

Vacuümgieten wordt gebruikt door een groot aantal industrieën, waaronder de auto-industrie, de medische en wetenschappelijke industrie, de creative industrie en entertainment en consumentenproducten.

Bovendien levert Renishaw een volledige reeks harsen die geschikt zijn voor uw toepassing, zie onze datasheetsvoor meer informatie.

Ontdek hoe onze vacuümgietsystemen werken

  • Vacuum casting products and process [en]

    Renishaw provides a full solution for vacuum casting with a range of machines, from manual to high capacity computer automated, for the economic production of short run, end use parts and prototypes - up to 50 parts from a single mould.

Uitgebreid assortiment van materialen en volledige metalen onderdelenservice

Wij adviseren over en bieden een uitgebreide reeks harsen die de kwaliteit simuleren van thermoplasten, flexibele en echte high performance kunststofharsen waaronder ABS (acrylonitrile butadieen styreen), hoge temperatuur ABS en brandvertragend kunststof - volgens de regels van UL94V0 en de FDA (Food and Drug Administration).

Onze expertise omvat zelfs een volledige metaalgietservice met wasobjecten van onze eigen machines.

Het vertrouwen in de betrouwbaarheid van onze eigen machines en de kwaliteit van het product dat zij produceren, is zodanig dat wij kleine series onderdelen maken voor andere hoogwaardige technische producten in het Renishaw-programma, bijvoorbeeld Dynascan en Quarryman.

De technische expertise van Renishaw

Onze vacuümgietmachines zijn ontworpen en gebouwd in-house door de deskundige technici van Renishaw. Ervaren experts met meer dan 25 jaar ervaring met vacuümgieten staan voor u klaar met advies over machines en materiaalselectie - alle Renishaw producten worden volledig ondersteund door ons netwerk met meer dan 70 kantoren in 32 landen.

Brochure

Brochure:  Brochure:  Vacuümgietsystemen Brochure: Vacuümgietsystemen

Renishaw vacuümgietsystemen zijn ideaal voor produceren in kleine series. Een siliconen gietvorm is tot wel 50 keer te gebruiken voordat het gereedschap aan vervanging toe is.