Navigatie overslaan

De nieuwste versie van de Ballbar 20 software (V5.09.04) is nu gratis beschikbaar voor bestaande gebruikers van de Renishaw ballbars QC20-W en QC10.

De Ballbar 20 (V5.09.04) software wordt geleverd bij alle Renishaw QC20-W ballbar sets voor het snel testen en analyseren van de prestaties van bewerkingsmachines. Deze nieuwste versie is uitgebreid om nog meer flexibiliteit te bieden bij het testen en rapporteren, en is gratis beschikbaar voor bestaande gebruikers van de QC20-W en QC10 ballbars.

Oktober 2010

Netbook met Ballbar 20 software De Ballbar 20 (V5.09.04) software wordt geleverd bij alle Renishaw QC20-W ballbar sets voor het snel testen en analyseren van de prestaties van bewerkingsmachines. Op een pc met een geschikt besturingssysteem is het pakket ook compatibel met QC10 ballbars. Wie zowel een QC10 als een QC20-W ballbar gebruikt kan de programma-uitvoer dus apart houden. Deze nieuwste versie is uitgebreid om nog meer flexibiliteit in het testen en rapporteren te bieden.

Ballbar 20 volumetrische analyseEnkele kenmerken:

  • herziene handleidingen, nu ook volledig in het Duits
  • compatibel met Windows® XP (SP2 of hoger), Windows® Vista en Windows® 7
  • uitgebreide ondersteuning 64-bits

Renishaw brengt regelmatig updates uit van alle software om mogelijke bugs te repareren, functionaliteit toe te voegen, het aantal talen uit te breiden, of om in te spelen op wijzigingen in normen of Microsoft besturingssystemen.

Gebruikers kunnen nu profiteren van deze flexibiliteit door
gratis downloaden van de software op www.renishaw.nl/BB20-upgrade. U kunt ook uw plaatselijke Renishaw-leverancier om een cd vragen als dat uw voorkeur heeft.

QC20-W op een machine De Renishaw telescopische ballbars QC10 en QC20-W hebben een sterke reputatie opgebouwd als het beste en meest praktische middel om snel de positioneerkwaliteiten van bewerkingsmachines te controleren. De nieuwe QC20-W behoudt het QC10-principe van een eenvoudig CNC cirkelprogramma en krachtige analysesoftware. Deze leveren samen een snelle diagnose en kwantificering van de positioneringsfouten van een machine door onder meer servofouten, stick-slip, omkeerspeling, herhaalbaarheid, meetschaalfouten en machinegeometrie. Verder wordt de cirkelvorm in één foutwaarde uitgedrukt.

Meer informatie over de serie kalibratieproducten vindt u op www.renishaw.com/calibration

Downloads

Aanmelden voor nieuws per e-mail

Meld u aan om regelmatig een nieuwsbrief van Renishaw te ontvangen.

Voor alle documenten en afbeeldingen geldt het copyright van Renishaw plc.