Navigatie overslaan

Aandrijflijn

Motor en aandrijflijn

Al decennia lang zetten we onze expertise en technologie in om fabrikanten te helpen bij het maken van motoren, versnellingsbakken en aandrijfassen.

Dit heeft geresulteerd in aandrijflijnen die rendabeler te produceren, betrouwbaarder en volgens hogere kwaliteitsnormen zijn. Ze bieden betere prestaties, een lager brandstofverbruik, minder verontreiniging en een langere levensduur.

Onze specialisaties

Kwaliteit

De grotere complexiteit van moderne motoren legt onderdelen nog strengere vorm- en maattoleranties op. Efficiëntie en gebruiksnormen eisen ook precieze beheersing van de vlakheid, golving en ruwheid van materiaaloppervlakken. Onze technologieën worden gebruikt om gemaakte onderdelen te valideren op grond van deze vereisten.

Besturing

Via onder meer kalibratie van bewerkingsmachines, nauwkeurig instellen en eindinspecties stellen we zeker dat producten buiten de toleranties nooit terechtkomen in de eindassemblage van een voertuig.

Hoe kunnen we u helpen?

 

Vergelijkend meten

Onze Equator™ meetsystemen houden processen automatisch gecentreerd en leveren kwaliteitsborging dicht bij de plaats van productie.

Kalibratie

Apparaten en software voor nauwkeurig instellen van bewerkingsmachines en CMM's creëren een fundament voor hoogwaardige herhaalbare en efficiënte bewerkingsprocessen.

Gereedschap instellen en breuk detecteren

Contact makende en contactloze gereedschapinstelsystemen om de toestand en slijtage van snijgereedschappen te detecteren en ervoor te corrigeren.

Taster

Contact makende meettasters zorgen voor juist ingestelde producten, controleren tijdens bewerken of er veranderingen zijn zoals thermisch verloop, en garanderen dat de producten voldoen aan hun specificatie en de bedoeling van het ontwerp.

Positie-encoders

Magnetische en optische encoders geven een hoge nauwkeurigheid in krappe ruimtes.

Inspectie

Onze 3- en 5-assige tastersystemen voor CMM's scannen producten om snel hun vorm en oppervlaktekwaliteit te inspecteren. Dit is vooral waardevol bij het inspecteren van vormen zoals klepzittingen en cilinderboringen.