Navigatie overslaan

GoProbe voor Primo™

Wat is GoProbe voor Primo?

Renishaw GoProbe voor Primo is een vereenvoudigd alles-in-een softwarepakket dat bestemd is voor gebruik met het Primo systeem.

GoProbe voor Primo ondersteunt cycli voor producten en gereedschap instellen en kalibreren. Alle cycli werken met een code van één regel, waardoor de software gemakkelijk te leren en dagelijks te gebruiken is.

Wat is de GoProbe trainingset?

De GoProbe trainingset biedt alles wat u nodig hebt om gemakkelijk alle GoProbe cycli voor producten en gereedschap instellen en kalibratie te leren gebruiken.

De set bevat het volgende:

GoProbe zakboekje: een boekje van zakformaat dat u door de vijf stappen van meten met meettasters leidt. Perfect als eerste training en voor dagelijks gebruik.

GoProbe informatiehulp: een eenvoudige informatiebron over de commandoregels, perfect voor wanneer u al meer vertrouwd bent met het gebruik van de GoProbe cycli.

GoProbe app: een interactieve app voor informatie via uw smartphone. Kies gewoon de maten en variabelen van uw product en genereer een commandoregel.

E-learningcursus: een op uw pc te volgen zelfstudiecursus, met oefeningen om vertrouwen op te bouwen in het gebruik van GoProbe cycli.

GoProbe trainingen: een gedeelte dat veel metingen behandelt die vaak voorkomen bij automatisch instellen. Deze worden gebruikt bij de oefeningen van de e-learningcursus.

GoProbe programmeerhandleiding: een handleiding met informatie over de meer geavanceerde mogelijkheden met de GoProbe cycli.