Navigatie overslaan

Service en ondersteuning

Renishaw heeft een wereldwijd netwerk voor service en ondersteuning met meer dan 70 kantoren in 35 landen.

Customer support bij u in de buurt

Renishaw biedt zijn klanten een reeks van mogelijkheden voor service en ondersteuning die u extra vertrouwen in uw aankoop en volledige gemoedsrust geven.

Renishaw is een wereldwijd bedrijf met vele vestigingen voor ondersteuning over de gehele wereld.. Als u zich buiten het Verenigd Koninkrijk bevindt en service of ondersteuning voor uw product wilt, dan vindt u hier de contactgegevens van uw plaatselijke kantoor.

Hebt u een technische vraag over uw product, neemt u dan contact met ons op via onze pagina voor technische ondersteuning.

Als u zich binnen het Verenigd Koninkrijk bevindt en een probleem met uw Renishaw apparatuur hebt, neemt u dan contact op met ons Britse verkoop- en ondersteuningsteam via 01453 524111 of uksalessupport@renishaw.com, of klik hieronder op de betreffende productlijn voor meer informatie.

Het wereldwijde servicenetwerk van Renishaw

Renishaw heeft een wereldwijd netwerk voor service en ondersteuning. Met ruim 4000 medewerkers wereldwijd, kunnen we onze klanten een geweldige service bieden, waar u ook bent, door middel van ons netwerk van ruim 70 eigen kantoren in meer dan 35 landen.

De contactgegevens van uw plaatselijke Renishaw kantoor of leverancier vindt u op onze pagina met vestigingen over de hele wereld. Onze medewerkers staan u altijd graag te woord om al uw vragen over uw Renishaw apparatuur te beantwoorden.

Of blader door onze pagina's met productondersteuning