Navigatie overslaan

Renishaw nieuws

Het laatste bedrijfs- en productnieuws van Renishaw

 • 3D metaalprinten verlegt de grenzen in Moto2™ met uitdagende innovaties

  TransFIORmers motorcycle side profile In de dynamische wereld van de MotoGP™ motorraces hebben technische verbeteringen veel effect. Het races winnende team TransFIORmers zet de hypermoderne additieve productietechniek (3D metaalprinten) in voor een onconventionele voorwielophanging die een aanzienlijke voorsprong op de tegenstanders geeft.

 • Verbreed uw mogelijkheden voor additive manufacturing met multi-laserproductiviteit

  The galvanometer block additively manufactured using four lasers on the RenAM 500Q over a period of 19 hours Verbreed uw mogelijkheden voor additive manufacturing met multi-laserproductiviteit. Twee weten meer dan één als het gaat om creativiteit, maar zijn vier lasers ook beter dan één als het gaat om metal additive manufacturing?

 • Renishaw op de Technishow 2018: Dé vakbeurs in de productietechnologie

  Technishow 2018 exhibition logo Renishaw heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het opsporen, aanpakken en beheersen van afwijkingen in productie-activiteiten.

 • Precisiebeurs 2017: precisietechnologie midden in de Brainportregio

  Precisiebeurs 2017 exhibition logo Op 15 en 16 november 2017 vindt midden in de Brainportregio de 17e editie plaats van de Precisiebeurs: een uniek, internationaal en interdisciplinair kennis- en netwerkplatform op het gebied van precisietechnologie. De Precisiebeurs is dan ook het jaarlijkse evenement voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van hightech componenten, modules en systemen. Renishaw is ook dit jaar met haar uitgebreide Encoderprogramma vertegenwoordigd.

 • Bezoek Renishaw op de Metavak 2017

  Metavak logo 2017 De Evenementenhal in Gorinchem is op 31 oktober, 1 & 2 november 2017 a.s. hét Trefpunt van fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen, industriële automatisering en meet- en regeltechnieken. Tijdens de beurs worden oplossingen getoond, waar de hedendaagse metaalproductie om vraagt. Als producent en leverancier, gespecialiseerd in onder andere precisiemeting en procescontrole, kan Renishaw hier niet ontbreken.

Nieuwsberichten per categorie