Navigatie overslaan

Bedrijfsnieuws

De recentste nieuwsberichten, praktijkcases en aankondigingen van Renishaw over R&D, productie en het uitgebreide netwerk van Renishaw van ondersteunende vestigingen wereldwijd.

Recentste artikelen

 • Precisiebeurs 2017: precisietechnologie midden in de Brainportregio

  Precisiebeurs 2017 exhibition logo Op 15 en 16 november 2017 vindt midden in de Brainportregio de 17e editie plaats van de Precisiebeurs: een uniek, internationaal en interdisciplinair kennis- en netwerkplatform op het gebied van precisietechnologie. De Precisiebeurs is dan ook het jaarlijkse evenement voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van hightech componenten, modules en systemen. Renishaw is ook dit jaar met haar uitgebreide Encoderprogramma vertegenwoordigd.

 • Bezoek Renishaw op de Metavak 2017

  Metavak logo 2017 De Evenementenhal in Gorinchem is op 31 oktober, 1 & 2 november 2017 a.s. hét Trefpunt van fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen, industriële automatisering en meet- en regeltechnieken. Tijdens de beurs worden oplossingen getoond, waar de hedendaagse metaalproductie om vraagt. Als producent en leverancier, gespecialiseerd in onder andere precisiemeting en procescontrole, kan Renishaw hier niet ontbreken.

 • Race voor innovatie: Additieve productie en positieterugkoppeling voor Land Rover BAR raceboot

  The Land Rover BAR R1 at speed in Bermuda Renishaw is lid van de technische innovatiegroep van Land Rover BAR en levert daarin expertise op het gebied van positieterugkoppeling en additief produceren. Ontdek wat er werd bereikt in de race voor innovatie.

 • ‘Geïntegreerde meting’ is de focus van Renishaw op EMO Hannover 2017

  EMO Hannover 2017 logo Renishaw, wereldleider in precisietechnologie, zal zijn uitgebreide assortiment voor metrologie en additive manufacturing systems tonen op twee stands op de EMO Hannover 2017, welke plaatsvindt in Duitsland van 18 tot 23 september.

 • Renishaw op The Unmanned Systems Expo in Den Haag – Vakbeurs, tentoonstelling, conferentie en drone-vliegshow in één

  Logo: The Unmanned Systems (TUS) Expo 2017 The Unmanned Systems (TUS) Expo en RoboBusiness Europe openen van 19 tot en met 21 april 2017 hun deuren in het World Forum Den Haag. Tijdens First International Robotics Week smelten deze twee toonaangevende vakbeurzen en congressen samen en vormen daarmee één van de grootste zakelijke drone- en robotica-evenementen ter wereld. Er worden meer dan 4.000 bezoekers vanuit de hele wereld verwacht en meer dan 200 deelnemende bedrijven en onderzoeksinstellingen.

Alle artikelen