Styli voor schakelende meettasters

Renishaw biedt een uitgebreide reeks van nauwkeurig gemaakte styli en toebehoren voor styli.

Voor maximale meetnauwkeurigheid bij gebruik op de Renishaw meettasters voor CMM's, bewerkingsmachines en scannen, of bij gebruik op tasters van andere fabricaten.

Op deze paginaDownloadsBel uw plaatselijke kantoor Online contact met ons

Styli op maat

De eigen ontwerpteams van Renishaw kunnen styli op maat configureren voor uw specifieke meetwensen.

  • White paper: Op de spits - een gids over styluskeuze voor CMM’s White paper: Op de spits - een gids over styluskeuze voor CMM’s

    Bij het bepalen van de beste manier om een product te meten op een coördinatenmeetmachine (CMM) worden veel keuzes gemaakt op een standaardwijze, omdat daarover al vele malen eerder zorgvuldig nagedacht is. De nauwkeurigheidsspecificatie van de CMM, het meest geschikte type taster (contact makend of scannend) en de optimale tastmethode worden vaak automatisch aangenomen en niet betwijfeld. Deze basis voor goede metrologie kan echter ondermijnd worden door een ongeschikte of niet weloverwogen keuze van de stylus, die mogelijk ten koste gaat van de meetnauwkeurigheid.

    [415kB]
  • Brochure Precisiestyli Brochure Precisiestyli [en] [1.9MB]

Volgende stap

Neem online contact met ons op als u meer informatie wenst of een prijsaanvraag wilt doen. U kunt ook rechtstreeks praten met uw plaatselijke Renishaw-leverancier.