Navigatie overslaan

Opspansystemen voor metingen

Renishaw biedt een reeks van modulaire opspanelementen en software voor gebruik op coördinatenmeetmachines (CMM's), Equator™ meetsystemen en visionsystemen.

Renishaw webshop

Blader door de Renishaw webwinkel voor een brede reeks van opspanoplossingen voor CMM's, het Equator™ meetsysteem, en machines met vision en meerdere sensoren.

Renishaw heeft een uitgebreide reeks van modulaire opspanelementen ontwikkeld, specifiek bestemd voor CMM's, visionsystemen en het Equator meetsysteem.

De Renishaw opspansystemen kunnen de capaciteit, reproduceerbaarheid en nauwkeurigheid van uw inspectieproces verbeteren met snelle, herhaalbare en eenvoudig te configureren opspanningen.

  • Alle elementen zet u handmatig vast; speciaal gereedschap is niet nodig.
  • De voetplaten zijn gemerkt met letters en cijfers, zodat u opspanningen kunt documenteren en snel en nauwkeurig kunt herhalen.

De serie heeft een ruime keuze aan voetplaten en elementen, verkrijgbaar in de schroefdraadmaten M4, M6 en M8. De serie biedt flexibele mogelijkheden om voor elk product, ongeacht afmetingen, vorm of materiaal, een complete opspanoplossing te creëren. 

Om de productiviteit van de inspectieapparatuur nog verder te verbeteren heeft Renishaw de FixtureBuilder software geïntroduceerd, die helpt bij opspanningen creëren en documenteren en bij offline programmeren.

Modulaire opspansystemen en software

Toepassingsmogelijkheden

Meer informatie