Navigatie overslaan

Verlengstukken voor automatisch wisselen

Een reeks tasterverlengstukken geplaatst tussen de taster en tasterkop voor een groter bereik met een minimaal verlies van nauwkeurigheid.

Verlengstukken voor automatisch wisselen Autojoint-verlengstukken hebben het vrouwelijke deel van de Renishaw autojoint aan het ene uiteinde van het verlengstuk en aan het andere uiteinde van het verlengstuk zit de tasterverbinding. Het mannelijke deel van de autojoint zit op de tasterkoppen en maakt een snelle handmatige of automatische wissel van het verlengstuk mogelijk.

Autojointverlengstukken zijn geschikt voor gebruik met de ACR1 en ACR3 tasterwisselrekken voor automatische wissel van multi-tasterinstallaties. Ze kunnen volledig 'multi-wired' zijn (alle 13 pennen aangesloten) of maar 2 draden hebben. Het tasteruiteinde van het verlengstuk kan een mannelijke autojoint hebben of een M8 schroefdraad.

PHS1 kopadapters hebben een ander soort kinematische verbinding waarmee de gebruiker het PHS1 systeem kan omzetten naar andere tastertypes en verlengstukken kan invoegen.

Autojoint naar autojointverlengstukken

PEM1

Verleng het bereik van autojoint-tasters met behulp van 'multiwired' verlengstukken.

PEM verlengstukken zijn ontworpen voor gebruik met alle 'multiwired' tasters (TP7M, SP25M en SP600M scanningtasters en de OTP6M optische taster) evenals andere schakelende tasters met een adapter.

Autojoint naar M8 bus verlengstukken

PAA2 verlenging

Verlengstukken die M8 tasters met schroefdraad kunnen aansluiten op tasterkoppen met autojoint-bevestiging.

Met de PAA serie verlengstukken kunnen standaard 2-draads schakelende tasters worden gemonteerd op autojoint-koppen, bijvoorbeeld de TP20 op de PH10M PLUS of MIH.

Er zijn drie PAA verlengstukken beschikbaar. De PAA1 is een 30 mm stalen adapter, de PAA2 en PAA3 zijn gemaakt van aluminium en hebben een totale lengte van respectievelijk 140 mm en 300 mm.

PHS1 kopadapters

HA-8

Deze kopadapters zetten de PHS1-verbinding om in een verbinding die geschikt is voor andere meettasters.

De HA-M maakt het mogelijk om multiwire tasters te gebruiken met PHS1.

De HA-8 maakt het gebruik van Renishaws M8 verlengstukken mogelijk, als alternatief voor de populaire PHS1 kopverlengstukken.

PHS1 kopverlengstukken

PHS1 kopverlengstuk

PHS1 kopadapters met integraal verlengstuk naar M8 schroefdraad en autoverwisselbaar op ACR2.

Deze verlengstukken vergroten het bereik van PHS1 naar 330 mm, 500 mm of 750 mm (vandaar HE330, HE500 en HE750). De kopverlengstukken kunnen apart of in sets worden gekocht.