Navigatie overslaan

Upgrade uw Raman instrument

Waarom uw instrument upgraden?

De unieke flexibiliteit van de Renishaw Raman systemen maakt upgraden in het veld mogelijk met vele opties, functies en toebehoren. Uw systeem kan meegroeien met uw veranderende behoeften en blijft een betrouwbare oplossing, hoe veeleisend of divers uw toepassingen ook zijn.

Software

Renishaw ontwikkelt voortdurend zijn WiRE™ software en voegt daarbij interessante nieuwe functies toe die extra mogelijkheden bieden. Upgrade naar de nieuwste versie van WiRE en geef uw Raman systeem nog meer kracht.

Chemische afbeeldingen creëren

De inVia confocale Raman microscoop ondersteunt een variëteit aan opties voor Raman afbeeldingen genereren. Voeg de beste methode voor uw monsters toe om de ruimtelijke informatie te verkrijgen die u zoekt.

Lasers

De inVia confocale Raman microscoop ondersteunt drie meerlijns lasers op de standaard kinematische voetplaat van het systeem, en meer is eventueel mogelijk. Zorg ervoor dat u de beste lasers hebt voor uw toepassingen.

Snelle monstertafel met encoders

Met de HSES gemotoriseerde tafel, speciaal ontworpen voor snel kaarten maken met StreamLine, zijn monsters zeer nauwkeurig te positioneren. Nieuwe versnellingsalgoritmes bewegen de tafel snel, nauwkeurig en herhaalbaar over zijn hele verplaatsingsbereik.

Voeg een HSES toe voor snellere analyses en nauwkeurige plaatsing van monsters voor zelfs de kleinste kenmerken.

Filters

Renishaw optimaliseert zijn standaard filtersets voor zeer hoge optische efficiëntie. Maak uw keuze uit onze uitgebreide reeks filteropties als u een meer gespecialiseerde analyse wilt doen (zoals lage golfnummers meten met onze Eclipse filters). U kunt extra filters aanbrengen zonder prestaties of flexibiliteit op te offeren.

Toebehoren

Wij hebben een uitgebreide reeks toebehoren om u te helpen bij uw experimenten.

Dit zijn slechts enkele van de leverbare upgrades en toebehoren. Vertel ons wat u specifiek wilt gaan doen, dan kunnen we u adviseren over de beste oplossing.