Navigatie overslaan

Uitleg over SPRINT™ technologie

Met zijn unieke 3D sensorontwerp vormt de OSP60 taster met SPRINT™ technologie een buitengewoon snel en nauwkeurig scan- en meetsysteem voor CNC-bewerkingsmachines.

De OSP60 is gebaseerd op twee platte veren waarmee de grootte en richting van de doorbuiging gemeten worden. Dit maakt de taster responsief voor oppervlaktetrilling, waardoor nauwkeurige en snelle meting van complexe willekeurig gevormde en prismatische oppervlakken mogelijk wordt.

Binnen in de taster zijn twee concentrische ringen aangebracht: de ene zit vast aan de tasterbehuizing, de andere aan de stylusbevestiging zodat hij meebeweegt met de stylus. Circuits op deze ringen worden bewaakt, en via capaciteitsmetingen tussen de twee ringen worden buigingen van de styluspunt nauwkeurig geregistreerd.

De OSP60 is ontworpen voor het leveren van 1.000 werkelijke 3D XYZ-datapunten per seconde, en werkt met de SupaScan en Productivity+™ Scanning Suite software.

In combinatie met het Inspection Plus softwarepakket voor de OSP60 kan de OSP60 ook functioneren als schakelende taster.

Volgende stappen

Neem contact op met uw plaatselijke leverancier als u denkt dat SPRINT technologie iets voor u is.