Navigatie overslaan

Trigger Logic™

Trigger Logic™ is het proces waarmee een Renishaw schakelende taster voor een bewerkingsmachine wordt geconfigureerd.

Wat is Trigger Logic™?

Trigger Logic™ is een methode waarmee de gebruiker de instellingen van alle beschikbare bedrijfsstanden kan bekijken en selecteren, en kan aanpassen voor een taster in een specifieke toepassing. Trigger Logic wordt geactiveerd door de batterijen te plaatsen, en leidt de gebruiker aan de hand van een aantal stylusbuigingen (het 'triggeren') systematisch door de beschikbare keuzes om de opties van de benodigde bedrijfsstand te selecteren.

De huidige tasterinstellingen zijn te bekijken door simpelweg minstens 5 seconden de batterijen te verwijderen, en ze dan terug te plaatsen om het bekijken in Trigger Logic te activeren.

Koppelmodus voor radioproducten

Instellen van het systeem gebeurt met Trigger Logic en de RMI of RMI-Q aanzetten.

Koppelen is alleen nodig tijdens de eerste systeeminstelling. Daarna is koppelen alleen vereist als de taster of de RMI of RMI-Q veranderd wordt.

Meer informatie over het configureren of koppelen van uw (instel)taster vindt u in de verkorte handleiding of de installatiegids voor uw product.

Films over Trigger Logic en het koppelproces zijn ook te vinden bij de ondersteuning.

Trigger Logic app

Als alternatief kunt u onze nieuwe Trigger Logic app downloaden.

De Trigger Logic™ app vereenvoudigt het proces waarmee een Renishaw taster voor een bewerkingsmachine wordt geconfigureerd. De app biedt de gebruiker een vereenvoudigde methode voor het bekijken, configureren en veranderen van de instellingen van zijn Renishaw taster. De app is ook met radiotasters te gebruiken voor het koppelen van tasters.

De app downloaden:

Google afspeelicoon Appstore icoon

Ook beschikbaar in China via Baidu, Tencent en Huawei.
Trigger logic app
Trigger Logic gids