Navigatie overslaan

Technologieën om een taster in te stellen

Technologieën die helpen om een Renishaw schakelende meettaster voor bewerkingsmachines te configureren

Opti-Logic™

Opti-Logic is het proces van gegevens overdragen en ontvangen tussen de nieuwe Renishaw Taster instellen app voor smartphones en een Renishaw taster voor bewerkingsmachines met behulp van lichtpulsen.

De Taster instellen app wordt gebruikt om tasterinstellingen te bekijken en te configureren, of om een radiotaster te koppelen aan een RMI-Q of RMI-QE interface. Eenvoudige menu's en animaties leiden de gebruiker door het Opti-Logic proces.

De gemakkelijk te gebruiken Opti-Logic techniek biedt de gebruiker aanzienlijke voordelen, speciaal in situaties waarin meerdere tasters tegelijkertijd geconfigureerd moeten worden.

Opti-Logic wordt ondersteund door de nieuwe QE serie radiotasters voor bewerkingsmachines.

Trigger Logic™

Trigger Logic is een methode om een taster te configureren voor een specifieke toepassing. Trigger Logic wordt geactiveerd door de batterij in de taster te zetten en een reeks stylusbuigingen (activeringen) te doorlopen, die de gebruiker systematisch door de diverse configuratiemenu's en opties leiden.

De Renishaw Taster instellen app vereenvoudigt het proces door heldere stapsgewijze visuele instructies te geven die de gebruiker begeleiden in het Trigger Logic proces.

Met Trigger Logic is ook een radiotaster aan een RMI-Q of RMI-QE interface te koppelen, en zijn de huidige tasterinstellingen te bekijken.

ReniKey

De ReniKey software is ontworpen om het koppelproces tussen een RMI-Q of RMI-QE interface en een Renishaw radiotaster te vereenvoudigen.

ReniKey software maakt het overbodig om de bewerkingsmachine te herstarten bij het koppelen van een radiotaster aan zijn interface, en biedt een gemakkelijke oplossing om meerdere radiotasters te koppelen aan één RMI-Q of RMI-QE interface.

De ReniKey software (Renishaw artikelnr. A-5687-5000) is verkrijgbaar bij uw plaatselijke Renishaw-leverancier. Dit softwarepakket biedt besturingsspecifieke ReniKey macrocycli voor vele gangbare CNC-machinebesturingen.