Navigatie overslaan

TCR20

TCR20 is een compact rek voor stylusmodules voor gebruik met de PH20, dat de mogelijkheid biedt tot snelle en reproduceerbare gereedschapswissel en puntcorrectie.

TCR20

Gebaseerd op de industriële standaardreeks van MCR20 reksystemen, houdt de TCR20 modules zorgvuldig vast voor een snelle automatische wissel, en beschermt ze tegen eventuele verontreinigingen die zich in de werkomgeving verspreiden.

De TCR20 draagt het volledige scala aan TP20 modules voor gebruik met een PH20 systeem en is geschikt voor een breed scala van module- en styluscombinaties.

De TCR20 is uitgerust met een geïntegreerd puntkalibratie-object in het midden van het rek, waardoor de cyclustijd korter wordt bij het meten en uitvoeren van de puntcorrectieprocedure.

Puntcorrectie is cruciaal als het hoogste niveau van nauwkeurigheid wordt vereist voor bepaalde toepassingen. Het compenseert eventuele resterende verschillen na de gereedschapswissel, voor handhaving van een toonaangevend niveau van nauwkeurigheid van PH20.

Breedte

200 mm

Diepte

57 mm

Basisdiameter

50 mm
 

Uitgebreide garantie

Voor uw gemoedsrust kunt u tijdens de eerste 3 maanden na aankoop een 3-jarige garantieafsluiten voor uw nieuwe CMM-producten. Neem contact op met uw leverancier.