Navigatie overslaan

TCR20 en TCR20-R

Rekken voor stylusmodules voor gebruik met de PH20, die snelle en reproduceerbare gereedschapwissel en puntcorrectie bieden.

De TCR20 rekken houden modules zorgvuldig vast voor een snelle automatische wissel, en beschermen contactoppervlakken tegen eventuele verontreinigingen in het werkgebied van de machine.

De TCR20 rekken kunnen de volledige reeks TP20 modules dragen voor gebruik met een PH20 systeem, en zijn geschikt voor vele module- en styluscombinaties.

Een geïntegreerd puntkalibratie-object in het midden van het rek verkort de cyclustijd bij het meten en uitvoeren van de puntcorrectieprocedure. Puntcorrectie is cruciaal als het hoogste niveau van nauwkeurigheid wordt vereist voor bepaalde toepassingen. Het compenseert eventuele resterende verschillen na de gereedschapwissel, voor handhaving van een toonaangevend niveau van nauwkeurigheid van PH20.

Twee opties zijn leverbaar om de installatie te optimaliseren voor vele toepassingen: het TCR20 rek op een standaard en de nieuwe TCR20-R versie voor montage aan een rail.

TCR20
TCR20-R

Specificatie TCR20

Breedte

200 mm

Diepte

57 mm

Basisdiameter

50 mm
 

Uitgebreide garantie

Voor uw gemoedsrust kunt u tijdens de eerste 3 maanden na aankoop een 3-jarige garantieafsluiten voor uw nieuwe CMM-producten. Neem contact op met uw leverancier.