Navigatie overslaan

Styli voor Zeiss meettasters

Renishaw heeft zijn uitgebreide assortiment styli vergroot door een serie precieze styli, adapters en toebehoren te introduceren voor de meettasterkoppen van het Zeiss programma.

Het productprogramma breidt zich uit

Renishaw leverde al tastersystemen voor een aantal Zeiss CMM’s, en heeft deze serie uitgebreid om alle gebruikers van Zeiss machines te laten profiteren van de hoogwaardige eigenschappen waar alle Renishaw styli bekend om staan. De serie is compatibel met analoge Zeiss tastersystemen met vaste taster, meetkoppen met verwisselbare taster, en dynamische tasterkoppen.

Toebehoren

Behalve de honderden beschikbare styli in de serie voor Zeiss, levert Renishaw ook een brede variëteit aan toebehoren voor de reeks meettasterkoppen van Zeiss. Dit betreft onder meer stylushouders en verlengstukken, gewrichten, kubusvormen, adapters en een assortiment andere gereedschappen en toebehoren.

Adapterplaten en styli voor Zeiss Vast XXT

Met genoegen kondigen we de introductie aan van styli en adapterplaten voor de Zeiss Vast XXT scantaster. Verkrijgbaar zijn de adapterplaten TL1, TL2 en TL3, evenals een grote keuze aan M3 styli die specifiek voor deze platen ontworpen zijn.

Zoek uw producten voor Zeiss

De serie omvat een brede variëteit aan rechte styli in diverse materialen en draadmaten en ook een groot aantal ster-, schijf- en anders gevormde styli. Er zijn dus vele mogelijkheden om een keuze te maken die biedt waar uw toepassing om vraagt.

Meer informatie en het gehele programma vindt u op Styli voor Zeiss systemen.

Downloaden

Zeiss toepassingen