Navigatie overslaan

Styli voor FARO armen

Renishaw heeft zijn uitgebreide stylusprogramma nog verder vergroot met een reeks van styli die specifiek bestemd zijn voor de FARO® armtasters.

Styli voor FARO

Deze styli zijn speciaal ontworpen voor gebruik op FARO draagbare arm-CMM's, en zijn leverbaar in een aantal verschillende diameters. Hun robuuste uitvoering en constructie omvat zirconia kogels van graad 5, die een hoge breukbestendigheid hebben. Zirconia is een bijzonder taai keramisch materiaal, waarvan de hardheid en slijtvastheid dicht bij die van robijn komen. Door zijn oppervlakte-eigenschappen is het materiaal ideaal voor zware scantoepassingen op gietijzeren onderdelen.

De kogels zijn met een stootvaste lijmsoort bevestigd aan de sterke wolframcarbide stift, en de speciale constructies die zijn toegepast maken de verbinding tussen tasterhuis en stift zo enorm stevig dat deze vrijwel onverwoestbaar is.

De FARO styli van Renishaw zijn verkrijgbaar met 11/4-20 UN of M6 schroefdraad.

Toebehoren

Naast de selectie FARO styli biedt Renishaw ook een reeks van toebehoren. Deze omvat onder meer een samengestelde set, verlengstukken, schroeven en adapters, en diverse extra gereedschappen.

Ontdek ons programma

Tot onze serie behoren tasters met een zirconia kogel en een wolfraamcarbide punt, in verschillende draadmaten en met een selectie toebehoren voor allerlei toepassingen. Meer informatie en het gehele programma vindt u in de brochure met styli en toebehoren.

Faro toepassingen