Navigatie overslaan

Styli op maat

Indien onze uitgebreide reeks standaardproducten geen uitkomst biedt, dan kan ons eigen ontwerpteam styli op maat ontwikkelen.

Een optimale meetoplossing

Bij veel moeilijke toepassingen ligt de oplossing in de styluskeuze. Toegang tot het werkstuk, inspectietijden en tasternauwkeurigheid worden alle beïnvloed door de keuze van de stylus.

Deze aspecten worden grondig overwogen bij het ontwerpen van een custom made stylus, zodat deze de ideale materialen en constructies bevat voor optimaal functioneren in uw specifieke toepassing.

Renishaw heeft al ruim 10.000 verschillende maatwerkstyli geleverd voor meettastertoepassingen wereldwijd, dus de custom made stylus die u nodig hebt bestaat misschien al.

Afbeeldingen van styli op maat

  • Vleugelstylus op maat
  • Afgeplatte stylus op maat
  • Gehoekte stylus op maat
  • Schijfstylus op maat

Uw custom made stylus aanvragen

Download het aanvraagformulier voor uw custom made stylus , vul het in en stuur het door aan uw plaatselijke leverancier.

Complete productservice

Kunt u in onze uitgebreide catalogus niet vinden wat u zoekt, dan kunnen onze eigen teams met hun ruime ervaring en deskundigheid voor u producten op maat ontwerpen en produceren voor nagenoeg elke toepassing.

De kosten en levertijden worden beperkt door, waar mogelijk, gebruik te maken van standaardproducten.

Nuttige links

Kies een stylus uit ons uitgebreide programma van standaardoplossingen.