Navigatie overslaan

Styli op maat

Indien onze uitgebreide reeks standaardproducten geen uitkomst biedt, dan kan ons eigen ontwerpteam styli op maat ontwikkelen.

Een optimale meetoplossing

Bij veel moeilijke toepassingen ligt de oplossing in de styluskeuze. Toegang tot het werkstuk, inspectietijden en tasternauwkeurigheid worden alle beïnvloed door de keuze van de stylus.

Deze aspecten worden grondig overwogen bij het ontwerpen van een custom made stylus, zodat deze de ideale materialen en constructies bevat voor optimaal functioneren in uw specifieke toepassing.

Renishaw heeft al ruim 10.000 verschillende maatwerkstyli geleverd voor meettastertoepassingen wereldwijd, dus de custom made stylus die u nodig hebt bestaat misschien al.

Onze expertise stelt ons in staat een product te ontwikkelen dat voldoet aan de eisen die onze klant stelt aan nauwkeurigheid, te inspecteren productmaten, levertermijn en kosten. Al deze aspecten worden meegenomen bij het ontwerpen van een stylus op maat, zodat de uiteindelijke oplossing de ideale kogel- en stiftmaterialen bevat en de taster in uw specifieke toepassing optimaal laat functioneren.

Video: Ontdek de Renishaw-service van styli op maat ontwerpen en fabriceren

Additief geproduceerde styli

Additieve productie in metaal (AM) is een flexibele en krachtige technologie die te gebruiken is om componenten en onderdelen te creëren die met traditionele productiemethodes niet gemaakt kunnen worden.

Dit betreft onder meer complexe vormen met inwendige structuren en rasterwerk, die zowel licht van gewicht als sterk zijn en een herhaalbare metrologie bieden. De hoge mate van flexibiliteit in ontwerpen betekent dat additief geproduceerde styli specifiek op maat te maken zijn voor vrijwel elke toepassing.

Alle AM styli worden bij Renishaw zelf ontworpen en geproduceerd, zodat de doorlooptijden kort zijn en de kwaliteit op hoog niveau is.

Meer informatie over AM voor styli op maat

Additief geproduceerde holle stylus op maat van titanium, voor Renishaws REVO® 5-assig inspectiesysteem.

OPTiMUM™ diamanten styli

Styli met een diamantcoating bieden langdurige scanprestaties in veeleisende toepassingen. De kogel behoudt zijn rondheid en heeft bij het scannen van een product geen last van materiaaloverdracht of voortijdige slijtage. Styli met een diamantcoating bieden meerdere voordelen, waaronder een langere levensduur en minder stilstand voor herkalibratie en inspectie.

Alle OPTiMUM diamanten styli worden bij Renishaw zelf ontworpen en geproduceerd, wat de doorlooptijden kort houdt en de kwaliteit op hoog niveau.

Uw styli met diamantcoating worden op bestelling gemaakt. Er wordt een keuze uit meerdere draadmaten en stiftmaterialen aangeboden, en kogels van 1,5 mm tot 8 mm voor uw specifieke toepassing.

Meer informatie over OPTiMUM diamanten styli

OPTiMUM™ diamanten styli

Uw custom made stylus aanvragen

Download het aanvraagformulier voor uw custom made stylus , vul het in en stuur het door aan uw plaatselijke leverancier.

Complete productservice

Kunt u in onze uitgebreide catalogus niet vinden wat u zoekt, dan kunnen onze eigen teams met hun ruime ervaring en deskundigheid voor u producten op maat ontwerpen en produceren voor nagenoeg elke toepassing.

De kosten en levertijden worden beperkt door, waar mogelijk, gebruik te maken van standaardproducten.

Styli op maat toepassingen

  • Custom styli
  • FARO Crank custom stylus
  • CAD image of custom stylus with ruby ball
  • M8 Extension with pointer stylus
  • Custom star stylus
  • Custom cross stylus
  • Vleugelstylus op maat
  • Afgeplatte stylus op maat
  • Gehoekte stylus op maat
  • Schijfstylus op maat

Nuttige links

Kies een stylus uit ons uitgebreide programma van standaardoplossingen.