Navigatie overslaan

SPRINT™ technologie

Zeer snelle en zeer nauwkeurige meettastersystemen van de volgende generatie voor snel producten instellen en bewerkingsprocessen controleren.

Met de unieke 3D sensortechnologie in de OSP60 taster maken meettastersystemen met SPRINT™ technologie buitengewoon snel en nauwkeurig meten op CNC-bewerkingsmachines mogelijk.

SPRINT™ technologie is te gebruiken met SupaScan of met Productivity+™ Scanning Suite.

SupaScan is ideaal om eenvoudige producten snel en gemakkelijk in te stellen. Het systeem bewaakt de oppervlaktetoestand van de producten en neemt basisafmetingen van vormen op. Cycli voor SupaScan worden geprogrammeerd met eenvoudige macrocode.

Productivity+™ Scanning Suite is perfect voor geavanceerde metingen van willekeurig gevormde oppervlakken, zoals turbineschoepen en matrijzen. De suite bevat een variëteit aan toepassingsspecifieke gereedschappen die met de Productivity+™ Active Editor Pro software te programmeren zijn.

Scantoepassing met SupaScan OSP60 SPRINT

Exclusieve voordelen door gebruik van SPRINT™ technologie

Producten meten met hoge snelheden

Scannen bespaart ongelooflijk veel tijd bij inspecties op de machine en bewerkingen instellen, waardoor meer winstgevende en productieve bewerkingstijd beschikbaar komt.

Vormproblemen detecteren

Scannen op de machine met de OSP60 meettaster kan vormmanco's aan het licht brengen die schakelende systemen gemist zouden hebben.

Scantoepassing met SupaScan OSP60 SPRINT

Bewerkingsprocessen controleren

De resultaten van productmetingen met de OSP60 meettaster kunnen helpen om processen op de machine automatisch onder controle te houden.

De resultaten zijn te exporteren voor verdere analyse of voor gebruik in kwaliteitsborging.

Bestaande schakelende processen vervangen

Verwissel uw schakelende meettaster met de OSP60 meettaster en verkrijg meteen betere cyclustijden.

De opgenomen gegevens zijn gelijkwaardig aan die van schakelend meten, zodat de benodigde tijd om meetsystemen met SPRINT technologie te integreren in bestaande of nieuwe processen minimaal is.

Het voordeel van Renishaw

Bij Renishaw genieten we een uitstekende reputatie in het bieden van sterke ondersteuning aan onze klanten via een netwerk van ruim 70 servicevestigingen wereldwijd.

Ontvang technische ondersteuning, training en advies, of koop reservedelen en toebehoren in onze goed gevulde webshop.