Navigatie overslaan

SP80 en SP80H

Het combineren van een lang stylusbereik met ultrahoge nauwkeurigheid, de SP80 is de eerste keuze scantaster voor vele toepassingen.

SP80 scanningtaster SP80 is een op de as bevestigde scanningtaster die beschikt over een digitale meetschaal en leeskoppen, plus de innovatieve geïsoleerde optische metrologieprincipes van Renishaw voor buitengewone scanprestaties, zelfs met lange styli.

SP80 kan diep in onderdelen reiken met styli van maximaal 1000 mm lang en een gewicht van 500 g, waaronder sterconfiguraties waarvoor geen contrabalans nodig is. De M5 styliproducten van Renishaw zijn ontworpen als aanvulling op de SP80 en zorgen voor optimale prestaties.

Belangrijkste voordelen van het systeem:

  • Uitermate nauwkeurig scannen via digitale leeskoppen voor 0,02 µm resolutie
  • Mogelijk om grote styli te plaatsen, tot een lengte van 1000 mm en een gewicht van 500 g, ongebalanceerd
  • Snelle dynamische respons als gevolg van de laag geplaatste massa in de taster
  • Herhaalbare styluswissel voor snelle, flexibele productinspectie

Toonaangevende prestaties, met flexibel gebruik van styli

Afneembare stylushouders voor snelle en herhaalbare wisseling tussen stylusconfiguraties, waardoor herkalibratie niet nodig is, de productiviteit maximaal is en de oplossingen optimaal bij de toepassing passen.

Snelle styluswissel voor maximale productiviteit

De flexibiliteit van de styluswissel is een essentieel onderdeel van het tasterdesign van Renishaw De SP80 maakt gebruik van het modulaire reksysteem (MRS2) dat compatibel is met andere scanningtastersystemen (REVO, SP25M en SP600), evenals het ACR3 autochangerek.

Er kunnen op elke gekozen locatie meerdere styluswisselpoorten voor de SP80 (SCP80) worden bevestigd aan de MRS2 rail, afhankelijk van de ruimte voor de stylus die nodig is voor uw toepassing.

Uitgebreide garantie

Voor uw gemoedsrust kunt u tijdens de eerste 3 maanden na aankoop een 3-jarige garantieafsluiten voor uw nieuwe CMM-producten. Neem contact op met uw leverancier.

Presentaties

  • Presentation: SP80 and SP80H [en]

    The SP80 is an ultra-accurate quill-mounted scanning probe with long stylus carrying capacity. It is suited to the inspection of components with deep features, or where the ultimate in measurement accuracy is required.

Technisch artikel

Productinformatie

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in...

U kijkt momenteel naar het SP80 scanningsysteem. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in meer informatie over REVO voor scannen en toepassingen waarvoor een lange stylus nodig is…