Navigatie overslaan

Software

Equator™ meetsoftware voor de operator op de werkvloer, de programmeertechnicus en de integrator van automatische systemen.

Gemakkelijk te bedienen en te programmeren

De Equator systemen zijn leverbaar met software op twee niveaus: een programmeerbare versie waarmee ingenieurs programma's kunnen maken en een voordelige versie waarmee op de werkvloer de programma's uit te voeren maar niet aan te passen zijn.

Operators op de werkvloer selecteren programma's en voeren ze uit via de gebruikersvriendelijke Renishaw Organiser bedieningssoftware, inbegrepen bij alle Equator meetsystemen. De Equator systemen kunnen op diverse manieren rapporteren: als simpele goed- of afkeur, meer in detail via Process Monitor of met automatische gegevensopname om de machine-instellingen bij te werken. Automatische productiecellen zijn eenvoudig te configureren met de EZ-IO automatiseringssoftware.

Licenties

De licentie van een Equator besturing wordt beheerd met dongles, waardoor een systeem op de werkvloer te upgraden is naar een programmeerbaar systeem. Dit biedt ingenieurs de flexibiliteit om op de werkvloer de gehele functionaliteit te activeren maar toch de controle te houden over het dagelijkse werk.