Navigatie overslaan

Service en reparatie van laserencoders

Service en reparatie

Neemt u eerst contact op met ons productondersteuningsteam voor laserencoders voordat u ons producten ter reparatie of vervanging stuurt. Om uw bedrijfsprocessen zo weinig mogelijk te verstoren, proberen we waar mogelijk altijd eerst om u telefonisch of per e-mail een oplossing te bieden en kijken we daarna pas of terugsturen naar Renishaw zinvol is.

Renishaw biedt een reeks van servicemogelijkheden, zodat de systemen blijven functioneren en u aan de kwaliteitseisen en marktvraag blijft voldoen. Alle reparaties van laserencoders worden uitgevoerd door de bekwame technici van ons servicecentrum in het Verenigd Koninkrijk. In aanvulling op de standaard reparaties zijn er voor enkele producten "Repair by Exchange" (RBE) exemplaren leverbaar als voordelige reparatiekeuze.

Voorafgaande RBE (Repair By Exchange)

Bij deze service sturen wij u een zo goed als nieuw vervangend product. Deze eenvoudig uit te voeren keuze is bedoeld om de stilstand te minimaliseren door storingen die binnen de service vallen. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken, belt u gewoon uw plaatselijke Renishaw-leverancier om uw inkoopopdrachtnummer en het serienummer van uw systeem door te geven, en wij sturen u een vervanging. Uw formele inkoopopdracht en het beschadigde apparaat zendt u dan zo snel mogelijk naar Renishaw.

Met deze RBE-servicemogelijkheden kunnen bestaande klanten hun defecte producten vervangen met lagere kosten en minder stilstand, zonder afbreuk te doen aan de procesintegriteit.