Navigatie overslaan

RTS draadloze gereedschapinsteltaster

Voor gereedschapsmeting en breukdetectie op verticale en horizontale bewerkingscentra en bewerkingscentra in portaalvorm.

Snel en nauwkeurig op de machine gereedschap instellen en gereedschapsbreuk detecteren.

Superieure communicatiemogelijkheden.

Uitstekende resultaten met minder uitval en hogere winst

Gereedschapbreukdetectie met radiotransmissie

Een gereedschapinsteltaster met radiotransmissie (RTS, radio transmission tool setter) is geschikt voor bewerkingscentra van alle maten en voor situaties waarin een zichtlijn tussen taster en ontvanger moeilijk te realiseren is. Gereedschapbreuk wordt gedetecteerd, en de lengte en diameter van vele verschillende gereedschappen worden snel gemeten.

Dankzij de draadloze uitvoering is de RTS los te gebruiken of als onderdeel van een systeem met meerdere tasters, waardoor zijn toepassingsgebied groot is.

Kenmerken en voordelen

  • Beproefde kinematische constructie.
  • Veilige frequentiesprongen over gespreide bandbreedte (FHSS).
  • Wereldwijd erkende 2,4 GHz band in overeenstemming met radioregelingen in alle grote markten.
  • Draadloos, dus gemakkelijk te installeren en geen beperkingen voor de machinebewegingen.
  • 1,00 μm 2σ herhaalbaarheid.

Introductie van de QE serie

Verminder de uitval, verbeter de productiviteit en verhoog de winst - Renishaw meettasters voor bewerkingsmachines houden uw bewerkingsproces onder controle.

Voor een klein bedrijf als het onze zijn de kosten van meettasters op bewerkingsmachines zeker niet onbelangrijk, en veel van onze operators zijn bang ze te beschadigen door een menselijke fout. Dankzij de intuïtief en handig uitgevoerde gebruikersinterface met zijn beschermingsinstelling is dat tot het verleden gaan behoren. Er is nu veel meer vertrouwen, en operators hoeven niet meer bezorgd te zijn.

GM Enterprise (Taiwan)

GoProbe app

Software die meten met meettasters eenvoudig maakt

Renishaw wil zeker stellen dat zijn meettasters gemakkelijk te gebruiken zijn. Met een uitgebreide reeks macrocycli en apps voor bewerkingsmachines kunt u vlot en intuïtief meetcycli programmeren.

Bijzonder betrouwbare radiotransmissie

Radiografische meettasters van Renishaw maken gebruik van radiotransmissie met frequentiesprongen over gespreide bandbreedte (FHSS).

Met FHSS-technologie zijn interferentie en 'dode punten' in de transmissie te voorkomen zodat de betrouwbaarheid indrukwekkend blijft, zelfs in omgevingen waar de dichtheid van radiofrequenties hoog is.

Renishaw meettasters gebruiken de wereldwijd erkende 2,4 GHz band en zijn in overeenstemming met radioregelingen overal ter wereld.

Bezoek onze bibliotheek voor technische ondersteuning voor installatiehandleidingen, gebruikersgidsen en informatie over het voldoen aan regels.

Interface

Bijpassende interfaces en transmissie-units – RMI-Q en RMI-QE.

Volgende stappen

Neem contact op met uw plaatselijke Renishaw-leverancier als u denkt dat de RTS iets voor u is.

Ontdek meer

Het voordeel van Renishaw

Bij Renishaw genieten we een uitstekende reputatie in het bieden van sterke ondersteuning aan onze klanten via een netwerk van ruim 70 servicevestigingen wereldwijd.

Ontvang technische ondersteuning, training en advies, of koop reservedelen en toebehoren in onze goed gevulde online winkel.